Ennyi volt! Nem titkolja tovább új kedvesét Molnár Gusztáv - Elájulsz ha meglátod ki ő, ÍME a titokzatos hölgy

Ennyi volt! Nem titkolja tovább új kedvesét Molnár Gusztáv - Elájulsz ha meglátod ki ő, ÍME a titokzatos hölgy

Szép lassan halad a kapcsolatuk.

Molnár Gusztáv nagyon nehéz időszakon van túl, hiszen végigcsinált egy elvonókúrát, és emberfeletti fegyelemmel és kitartással próbálja újjáépíteni az életét.
Szerencsére jól alakulnak a dolgai, hiszen a szakmájában is lehetőséget kapott a visszatérésre, és mint arról ő maga beszámolt, az új szerelem is rátalált.

Új kedvese mellett boldogabb, mint valaha, noha barátságnak indult a viszonyuk.

„Végre van munkám, jövőképem, s van mellettem valaki, akit tudok szeretni... Jelenleg a kassai Thália Színházban próbálom Az ember tragédiáját, ami azzal jár, hogy a hétköznapokat a településen töltöm, egy színészlakásban élek, és csak hétvégente tudok feljárni Budapestre. Ebből adódóan a párommal sem tudunk sülve-főve együtt lenni, jelenleg távkapcsolatban élünk” – mesélte nemrégiben a Blikknek a színész.
Guszti azt is megosztotta, hogy eddig minden kapcsolatát nagyon intenzíven kezdte, de most – a távolságnak köszönhetően – lassabban zajlik ez a folyamat. Ennek köszönhetően úgy érzi, végre egy felnőtt kapcsolatban van.

Mindemellett nemcsak szerelmet, de barátot is találtam a páromban

– hangsúlyozta.

Guszti úgy döntött, nem rejtegeti tovább a titokzatos hölgyet, és az rtl.hu-nak megmutatta kedvesét. A fotó IDE KATTINTVA nézhető meg.

„Szépen, lassan a barátságból szerelem lett. Az elmúlt egy hónapban mondtuk ki egymásnak, hogy egy pár vagyunk – mondta az RTL-nek, megemlítve, hogy a hétvégéket mindig együtt töltik. – Igyekszünk értelmes, normális, minőségi időt együtt tölteni. Ez a kép, ami kikerült, egy dzsesszkoncerten készült” – fűzte hozzá.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap