Ismét apa lesz a közkedvelt magyar színész?

Ismét apa lesz a közkedvelt magyar színész?

És a házasság sem kizárt.

Idén kerek születésnapot ünnepelt a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, Pintér Tibor. Az ötvenéves színész úgy érzi, semmit sem változtatna meg az eddigi életében, azonban könnyen lehet, hogy a B oldal még tartogat számára érdekes fordulatokat.
Elképesztő energikus, talán furcsa lenne még nagypapaként elképzelni, pedig lassan talán ez is benne van a pakliban, hiszen nagyobbik gyermeke, Janka huszonnégy éves és komoly kapcsolatban él. Pintér Tenya arra a kérdésre, hogy szeretne-e nagypapa lenni, így felelt a hot!-nak:

– Ez nem szeretet kérdése: ez egyszer lesz amivel tudni kell majd élni. Szerintem nem kell sietniük ezzel, éljenek még. Ám ha úgy alakul, hogy most jön a baba, akkor jöjjön. Azt szorgalmazom, hogy amit a gyerekem akar, ami őt boldoggá teszi, tegye azt.
És ha már a babára esett szó, Tibor párjának, Jenninek még nincsen gyermeke. Jogos a kérdés: nem szeretne-e közös babát?

– Szeretjük egymást annyira, hogy ha ez valamelyikünknek gond lenne, akkor egyikünk sem lenne az ellen, hogy belevágjunk.

Nyitottan állunk a gyerektémához.

Nagyon jól megvagyunk így együtt, Jenni szájából sosem hangzott még el az, hogy mindenképp szeretne gyereket szülni és feleségül jönni hozzám. Ez a kötelék, ami köztük van, bőven olyan erős, mint egy házasság. De nincs kizárva sem a gyerek, sem a házasság.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap