Most érkezett: Krausz Gábor és Anna egyszerre jelentette be a csodás hírt, özönlenek a gratulációk ❤

Most érkezett: Krausz Gábor és Anna egyszerre jelentette be a csodás hírt, özönlenek a gratulációk ❤

Krausz Gábor és Mikes Anna az “Ázsia Expressz” műsorában tesztelik majd a kapcsolatukat. Barátaik óva intették őket a részvételtől, mégis úgy döntöttek, beleugranak ebbe az adventure-be. Ez az aggodalom nem alaptalan, hiszen vannak precedensek: néhány pár a reality forgatása után útjaikat választotta. Krausz Gábor és Mikes Anna komoly kihívás elé néznek, hiszen a “Blikk” információi szerint vállalták a részvételt az “Ázsia Expressz” következő szezonjában. Az előző évadok azt mutatják, hogy ez a verseny még a legstabilabb kapcsolatokat is próbára teszi.
Itt a várva várt bejelentés: Krausz Gábor és Mikes Anna egyszerre jelentette be a csodás hírt, és meg is mutatták  Krausz Gábor és Mikes Anna az “Ázsia Expressz” műsorában tesztelik majd a kapcsolatukat. Barátaik óva intették őket a részvételtől, mégis úgy döntöttek, beleugranak ebbe az adventure-be. Ez az aggodalom nem alaptalan, hiszen vannak precedensek: néhány pár a reality forgatása után útjaikat választotta. Krausz Gábor és Mikes Anna komoly kihívás elé néznek, hiszen a “Blikk” információi szerint vállalták a részvételt az “Ázsia Expressz” következő szezonjában. Az előző évadok azt mutatják, hogy ez a verseny még a legstabilabb kapcsolatokat is próbára teszi.

Sokan próbálták lebeszélni őket a döntésükről. „A kapcsolatuk eleve egy különleges helyzetben kezdődött, hiszen Gábor még gyászolta a házasságát, Anna is viszonylag frissen volt túl egy szakításon. Ráadásul a műsorra, az újabb és újabb élő adásra való készülődés, a fizikai megterhelés és a kiemelt érdeklődés irántuk sem mindennapi dolog volt” – mondta a “Blikknek” a pár egy közeli ismerőse.
Szerinte a sztárséf és a táncos csak december óta élnek „normális” kapcsolatban, már ha a karácsonyi időszakot, és az őket övező különleges érdeklődést annak lehet nevezni. „Nagyon az elején vannak még ahhoz, hogy Ázsiával kockáztassák a kapcsolatukat” – tette hozzá az ismerős.

Januárban Anna a “Palikék világa” című podcastben így fogalmazott: „Boldogok vagyunk és szeretjük egymást. Álomszerű az egész, ami velünk történik. Mese habbal!” De vajon ez a szerelem bírja-e a próbát Ázsiában is, ahol a show során számos kihívással és nehézséggel kell szembenézniük?

Nem ők lennének az elsők, akik a műsor hatására szakítanak. Például Kulcsár Edina az “Ázsia Expressz” után bontotta meg a kapcsolatát Csutival, Janicsák Veca és exférje, Ábel szintén heves vitákba keveredtek a műsor alatt. Mikes Anna egy fontos bejelentéssel állt elő, amit csak úgy, mintegy mellékes megjegyzésként tett. Amikor a “Palikék Világa by Manna Három igazság” című adásban szerepelt vendégként, kibökte, hogy kapcsolatuk új szintre lépett Krausz Gáborral: együtt kezdtek el élni. Azok számára, akik figyelemmel kísérték a sztárséf és a táncosnő románcát, ez aligha jöhetett váratlanul: Krausz láthatóan megváltozott Anna társaságában, sokkal többet mosolyog, nyilvánvalóan boldog, és Anna is kiegyensúlyozottnak tűnik. Így természetes lépés volt számukra az összeköltözés.

Együtt élünk, ez nem titok. Tény, hogy most már kevesebbet vagyunk együtt, hiszen neki is itt van egy másik munka, én januártól visszaálltam, kezdődtek az óráim, a tanfolyamok, ez egy egész napos elfoglaltság. Teljesen normális életet élünk. Reggel elmegyünk otthonról és este találkozunk 
– magyarázta a műsorban Anna, aki arra is kitért: noha most együtt élnek, korábban, a Dancing with the Stars alatt szinte a nap 24 óráját együtt töltötték, így “meg kellett szokni”, hogy azt követően nem voltak annyit egymás mellett.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap