Most jött a lesújtó hír Karsai Dánielről - Testvére közölte a megrendítő...

Most jött a lesújtó hír Karsai Dánielről - Testvére közölte a megrendítő...

Nagyon sokan kedvelték meg Karsai Dánielt, aki mindenki életvégi döntésének jogáért küzd. Az orvosa sem tudja megmondani, mennyi ideje lehet hátra, de az bizonyos, hogy az ALS-betegég egy rendkívül progresszív alfajában szenved.
Szinte pillanatok alatt romlik az állapota, és már nagyon rossz helyzetben van. Erről testvére számolt be az RTL csatornának.

Látjuk, érzékeljük, hogy Dani állapota folyamatosan romlik, de hogy ez milyen hosszú kifutású lesz, hogy ez a betegség stagnál, leáll egy kicsit, és hagy-e egy szusszanásnyi időt, nem lehet tudni
– fogalmazott Karsai Péter.

Karsai Dániel mindennapjait szakképzett ápolók segítik, és van, hogy a testvére is ott alszik. Erős fájdalmai vannak, de van, amire nincs gyógyszer:

Már nagyon nehéz minden perc. Lehet tompítani gyógyszerekkel, de a legnagyobb fájdalom az, hogy már abban is segítség kell neki, hogy balról jobbra forduljon – erre nincs gyógyszer.

Karsai Péternek ugyan nincs jogászi végzettsége, megbeszélték, hogy ha testvére nem éli meg a strasbourgi döntést, ő folytatja a harcot.Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap