Az egész világon gond van ma Facebookal a Messengerel,mutatjuk mi okozza és mire kell számítani

Az egész világon gond van ma Facebookal a Messengerel,mutatjuk mi okozza és mire kell számítani

A nagy leállás óta folyamatosan akadozik a Facebook és a Messenger.

No persze ezek a hibák általában észrevétlenül, vagy legalábbis az átlagfelhasználó figyelmét elkerülve vannak jelen, de jelen vannak.
A legidegesítőbb ezek közül, hogy a Messenger keresés funkciója beadta az unalmast – szerencsére csak számítógépen keresztült.

A probléma gyakorlatilag abban áll, hogy ha a jobb felső sarokban (vagy akár a Facebookon kívülről elérhető Messenger.com-on) megnyitjuk az üzeneteinket, nem lehet normálisan rákeresni az emberekre.

Ha például ön az egyik barátjának írna egy üzenetet, de már régen beszéltek egymással és nincs ott az első néhány lehetőség között, akkor nehéz dolga lesz azzal, hogy ismét felvegye a beszélgetés fonalát. Vagy szépen lassan visszagörget a beszélgetések között, vagy az adott ismerős adatlapjára kattint és ott választja ki az üzenetküldési lehetőséget.
Ez egy állandó probléma, ami már egy ideje fennál, de ezen felül is zajlik az élet a Metánál. Ma például valamivel hét óra után probléma ütötte fel a fejét a vállalathoz tartozó közösségi szolgáltatásokban és üzenetküldőkben, így a Messengert, a Facebookot, az Instagramot és a WhatsAppot néhányan nem tudták használni, míg másoknál zökkenőmentesen működtek a platformok.

A DownDetector státuszfigyelő oldalon egy ideig szaporodtak a hibajelzések

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap