Ambrus Attila boltot nyitott - Nem hiszed el mit fog árulni

Ambrus Attila boltot nyitott - Nem hiszed el mit fog árulni

Húsvét hétvégén megnyitotta boltját az egykori bankrabló. Ambrus Attila büszkén mesélte, hatalmas öröm számára, hogy Szentendrén is van egy fix pontja.
Ambrus Attila még a börtönben tanulta ki a fazekas szakmát, amit azóta mesteri szinten művel. Az egykori bankrabló ma már családos ember, és saját vállalkozása van, ahol a saját kézzel készített agyagedényeit árulja. Attila nem titkoltan ezzel a munkával tartja el feleségét és két gyermeküket, ezért a lehető legtöbbet dolgozik. Emellett az országot is rendszeresen járja, hogy a különböző vásárokban, piacokon árulja portékáit.

Március elején nagy bejelentést tett Ambrus Attila
Március elején jött a fordulópont, mert a rengeteg munka meghozta gyümölcsét, és a webshopja mellett saját bolt nyitását is tervezte. Attila a közösségi oldalán tudatta az örömhírt a követőivel, akiknek több részletet is elárult az üzletről. Például azt, hogy húsvétkor nyitja meg, és persze nyitási akciókkal is kedveskedik a betérőknek. A helyszín egyedi díszítést kapott, mert egy, a Viszkis eddigi életét bemutató festmény is felkerült az eladótérbe.
– Készül az Ambrus Attila kerámia márkabolt Szentendrén... a háttérben az élettörténetem fontosabb mozzanatai láthatók. Ezúton is köszönöm Kostyál Viktornak a nagyszerű festményt! – írta közösségi oldalán Attila, aki egy képet is melléket a a különleges alkotásról.



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap