Hajdú Péter nem titkolózik többet! Megtört! Elmondta a könyörtelen igazságot

Hajdú Péter nem titkolózik többet! Megtört! Elmondta a könyörtelen igazságot

Hajdú Péter Csernus Imrével beszélgetett, amelynek során magánéleti témákat feszegettek: a műsorvezető megosztotta, milyen félelemei vannak apaként, és azt is, mit gondol a félrelépésekről, amiben neki is volt már része.

A műsorvezető a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban vendégelte meg Csernus Imrét, ahol nemcsak a vendége vallott őszintén az életéről, de Hajdúban is megnyílt. A műsorvezető szerint a Csernussal való beszélgetés felnyitotta a szemét sok dolgot illetően.
Hajdú szerint minél idősebb lett, annál inkább érezte az erős kapocs hiányát az édesapjával, és attól tart, hogy ez az ő és a gyerekei viszonyánál is így lesz.

– Nagyon félek attól, hogy hasonló apaként tűnök fel a nagyobbik gyerekeim életében, merthogy ők az édesanyjukkal élnek. Velem sokkal ritkábban találkoznak. Oké, hogy felhívom őket, és szinte mindennap beszélünk, de folyamatosan bennem van a félelem. Mert az a mindennapos együttlét, ami ugye, feltételezi a szoros apa-fia, apa-lánya viszonyt, köztünk sincs meg.

Hajdú félelmei kapcsán Csernus azt javasolta, kérdezzen rá a gyerekeinél (Noncsinál és Dávidnál) komolyan a témára, hogy mennyire tartják őt hiteles apának, illetve felnéznek-e rá.

A műsorvezető a beszélgetés végén a Story magazinnak azt nyilatkozta, megfogadja Csernus tanácsait, azt remélve, hogy végre eloszlanak az apasággal kapcsolatos aggodalmai.
Az egója miatt volt hűtlen
Hajdú a beszélgetés során párkapcsolati témában is megnyílt, elárulva, hogy volt már hűtlen. Úgy érzi, ezekkel a félrelépésekkel a saját egóját simogatta.

– Nem tudtam nemet mondani a kihívásokra. Önző voltam, és jót tett a hiúságomnak, hogy egy szép csaj engem akart. De ez mindig akkor történt, amikor nem voltam szerelmes. A szakításnál viszont kényelmesebb voltam. Jó volt együtt, és nem akartam egy járt utat a járatlanért feláldozni.

A lapnak azt mondta, úgy érzi, már túl van ezen az időszakon és az ego helyébe a szerénység lépett. Szerinte óriási lépes a személyiségfejlődésében, hogy már képes ilyen nyíltan és őszintén beszélni ezekről a hibákról.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap