Brutálisan nekiment Puzsér Róbert Dopemannek - EZ nem marad válasz nélkül

Brutálisan nekiment Puzsér Róbert Dopemannek - EZ nem marad válasz nélkül

Hetek óta hangos a sajtó Dopeman és Puzsér Róbert háborújától. A rapper és a kritikus dalban mentek egymásnak, s mindketten a szájukra vették egymás családtagjait is.
Dopemant mélyen érintette, amikor Puzsér a fogyatékkal élő húgáról és az édesanyjáról szólt a Ha a buddhaság fájna című szerzeményében. A rapper most a Best magazinnak sokkal nyugodtabban nyilatkozott, mint ahogy korábban érezte magát.

– Még van dolgom a haraggal, de úgy érzem, nagyrészt már megbocsátottam neki. A sajnálatom és az empátiám is az övé. Az ember ugyanis olyan, mint a bor: vagy beérik, vagy megbuggyan. Csak egy beteg ember képes arra, hogy a huszonegy agyműtéten átesett, fogyatékkal élő húgomat és az életét neki szentelő édesanyámat a szájára vegye, aki még a halála után is hű a férjéhez, apámhoz – nyilatkozta a lapnak a zenész.
Dopeman hozzátette: Puzsér emberségből csúfosan megbukott, hiába tartja magát budai értelmiségének, ugyanis a legalja módon állt belé. Hozzátette: a kritikus jobban tenné, ha bocsánatot kérne, mert az emelné őt, de szerinte ezt aligha teszi meg. Telefonon kereste Puzsért, de nem tudta elérni, ám biztos benne, hogy az életben még összefutnak, és majd kiderül, ki milyen hangulatban lesz.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap