Jákob Zoli elárulta! ITT az oka: - EZÉRT osztja szét a vagyonát

Jákob Zoli elárulta! ITT az oka: - EZÉRT osztja szét a vagyonát

Aki valaha is az internetre keveredett, belefuthatott azokba a videókba, amelyek arról szólnak, hogy Jákob Zoli az utcán leszólítva embereket lepi meg őket nagy értékű ajándékokkal. Természetesen ennél tudatosabban is keresi a rászorulókat, akiknek adományokat juttat vagy visz el saját maga.
"Az adakozás még gyerekkoromból fakad. Kis faluban nőttem fel, és mindent megosztottunk egymással. Nem ismertünk olyan embert, akinek sok vagy kevés volt. Régen is adakoztam, de most, hogy sok pénzem van, jobban látszik. Rájöttem, hogy nemcsak nekem okoz örömömet, hanem azoknak is, akiknek kissé jobbá tehetem az életét. Igyekszem példát mutatni, hátha mások is kedvet kapnak hozzá" - mondta el a Hot!-nak a milliárdos vállalkozó.
Zoli fontos ügyek mellé is beáll. "A legnagyobb mértékű adományomat a Heim Pál Gyermekkórház felé adtam. 5 millió forintot, illetve amikor a rádiók összefogtak az ökumenikus segélyszervezet által a daganatos gyermekek gyógyulását segítő életmentő eszközök beszerzésére, abba is beszálltam ötmillióval" - árulta el a magazinnak.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap