Döbbenetes részletek derültek ki! Ismert magyar művész az áldozata annak a drámának, amit...

Döbbenetes részletek derültek ki! Ismert magyar művész az áldozata annak a drámának, amit...

Egy, a Dunakanyarban ismert, köztiszteletben álló képzőművésszel akart végezni saját fia még a múlt héten - értesült a Népszava.

Mint korábban elsőként hírt adtunk róla, április 10-én reggel egy 32 éves férfi tett bejelentést a rendőrségre, miszerint egy konyhakéssel több alkalommal megszúrta 70 éves édesapját.
A rendőrök a helyszíni szemle alkalmával lefoglalták a konyhakést, a fiatal férfit őrizetbe vették, azután letartóztatták. Jelenleg az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben ápolják.
Saját apját késelte meg egy férfi Dunabogdányban
A gyanúsított maga értesítette tettéről a hatóságokat.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn azt közölte, életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Az ügyészség lapunkat kedden már arról tájékoztatta, hogy emberölés kísérletének gyanúja miatt zajlik az eljárás. A rendelkezésre álló adatok ismeretében változhatott a bűncselekmény súlyának megítélése.

A 70 éves férfit információink szerint mentőhelikopterrel, súlyos állapotban vitték kórházba. Úgy tudjuk, hogy az áldozat képzőművészként vált ismertté mind Dunabogdányban, mind a környező településeken.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap