Ennyiért kelt el Magyar Péter elhíresült napszemüvege

Ennyiért kelt el Magyar Péter elhíresült napszemüvege

Az elhíresült napszemüveg licitje nyilvánosan zajlott, de a végeredmény eddig nem volt ismert. Magyar jótékonysági célra ajánlotta fel a pénzt. Hol van a szemüvege?” – kérdezte meg egy férfi Magyar Pétertől, amikor a TISZA párt országjárása közben Dombóvárra érkezett. „Most nincs rá szükség” – mondta a politikus, valószínűleg a hideg, felhős időre utalva. Majd a közösségi oldalára kikerült videón azt is hozzátette: „3 millióért elkelt”.
Még vasárnap írtuk meg, hogy Magyar aznap jótékonysági célra ajánlotta fel “a propaganda által” híressé tett szemüvegét. Menczer Tamás volt külügyi államtitkár, a Fidesz frissen kinevezett kommunikációs igazgatója ugyanis korábban azzal támadta Magyart, hogy női napszemüveget hord, (bár ez egy Ray Ban Hexagonal típusnak tűnik, ami uniszex modell). A befolyó összeget egy Debrecen környéki nehéz sorsú, többgyermekes család fogja megkapni anyák napján.
A kikiáltási ár 10 ezer forint volt, utána Magyar egy kommentben jelezte, már 1,2 milliónál tart az ár, de csakhamar elérte a 2 millió, majd 2,2 millió forintot. Hogy ezek szerint 3 millió forintos felajánlással zárult az akció, az egyelőre csak a videóban elhangzott egy mondatos válaszból derült ki.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap