Erre nincsenek szavak!Elképesztő videó került elő,Varga Judit és Magyar Péterről

Erre nincsenek szavak!Elképesztő videó került elő,Varga Judit és Magyar Péterről

A magyar politika rég volt ennyire eseménydús, mint az utóbbi időkben: Novák Katalin egykori köztársasági elnök bukását hozó kegyelmi üggyel indult, majd mostanra már a Krausz Gábor-Tóth Gabi ügyet is elhomályosító Magyar Péter-Varga Judit történet van mindennek a közepében.
Magánélet, politika, lehallgatás, ügyészség, családon belüli erőszak, zsarolás, maffia – a búcsúban nem volt ennyi látnivaló, mint amivel nagyra becsült politikai elitünk ellát minket.

Az esetet természetesen a lakosság is elkezdte feldolgozni – ahogy az lenni szokott, meglehetősen csípős, népi humorral kezelve az esetet. Sokaknak eszébe jutott például az egykor komoly tömegeket a képernyő elé ültető Mónika-show: a nép egy részét az egykor ott látható családi drámákra emlékeztette a mostani ügymenet.
Olyanok is voltak viszont, akik szemlátomást igen komoly energiát fektettek a Varga-Magyar házaspár történetének mémesítésébe.

Egykor a mozikban óriási sikerrel futott a Mr. és Mrs. Smith című kém-romantikus dráma, ami Angelina Jolie és Brad Pitt főszereplésével készült – a a házaspárként élő két bérgyilkos történetéről szóló film forgatásán jött össze a két sztár.

Az AI technológiának köszönhetően megdöbbentő videókat lehet összehozni: arcokat, hangokat cserélhetünk le egy teljesen másik emberére – hogy ez milyen jövőt fog hozni, az nem ennek a cikknek a témája, de ez a videó annyira súlyosra sikeredett, hogy kénytelenek vagyunk elismeréssel adózni a készítőinek.

A film drámai végkifejletét formálták át a mesterséges intelligencia segítéségével, a lehallgatásokkal tarkított házassághoz tökéletesen passzoló módon. A magyar nép bölcsesség úgy tartja, jobb jól felakasztva lenni, mint rosszul megházasodva – és ezzel a gondolattal be is fejeznénk ezt a cikket.Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap