Nem hallgat tovább! Mindent borít - " Nem akarta, hogy megtudják..."

Nem hallgat tovább! Mindent borít - " Nem akarta, hogy megtudják..."

Molnár Gusztáv a függősége miatt megjárta a poklot. Amikor már azt mondták neki, hogy két hónapja van hátra, két barátja segítségével önként bement egy alkoholelvonó kúrára. Kilenc hónap után úgy jött ki, hogy tisztában volt azzal, hogy az alkoholizmusból kigyógyulni nem lehet, ám kontroll alatt tartani igen.
Amikor kilenc hónap után kijött az elvonókúráról, pár nap múlva önként visszament, hirtelen annyira nem találta a helyét a világban.

A Kiskegyed stúdiójában többek között erről is mesélt. Na meg arról, hogy a legfájdalmasabb dolog az volt az életében, amikor a fia azt mondta neki, hogy nem akarja, hogy megtudják, ő az apja. De az is nagyon fájt, amikor az öccse azt mondta neki, hogy ő nem tudja tovább nézni a leépülését, így már nincs többé testvére, és becsukta előtte az ajtót.
A színész nem mindennapi akaraterővel építi újra az életét. Ismét jó a kapcsolata a családjával, és a fia már büszkén mondja, hogy hasonlít az apjára. A szerelem is újra rátalált, és minden esélye megvan arra, hogy többé ne kerüljön olyan mélységbe, mint ahová 2022-ben került.

A vele készült videó IDE KATTINTVA tekinthető meg!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap