Itt az újabb sztárszakítás! 11 év után válik feleségétől a rocklegenda

Itt az újabb sztárszakítás! 11 év után válik feleségétől a rocklegenda

Úgy tűnik, hogy folytatódik a sztárválások éve, hiszen újabb páros jelentette be a szakításuk hírét. Az U2 sztára, Adam Clayton tudatta most a rajongókkal, hogy feleségével, Mariana Teixeira de Carvalhóval válnak.
Válik az U2 sztárja A 64 éves gitáros és a 45 éves ügyvédnő több mint 10 év után válnak külön. A szakítást nem indokolták, ahhoz viszont szóvivőjükön keresztül ragaszkodtak, hogy tányérdobálás nem volt, barátságban mentek szét. Kislányukat, a hatéves Albát közösen nevelik majd.

— Több mint 10 év házasság után Adam Clayton zenész és Mariana Teixeira de Carvalho ügyvédnő barátságosan elváltak. Mindketten továbbra is teljes mértékben részt vesznek lányuk nevelésében, és kérik, hogy a család magánéletét tartsák tiszteletben — idézi a Bors a szóvivő szavait.


Senki nem látta jönni a házaspár válását, akik 2013-ban egy dublini anyakönyvi hivatalban kötötték össze életüket egy meghitt kis ceremónián. Majd pár nappal később a francia Riviérán, a 14. századi Mandelieu-la-Napoule-i kastélyban ünnepeltek a barátaikkal, a második szertartáson már ott voltak Adam zenekari társai, Bono és The Edge is.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap