Záporoznak a bejelentések! Ön is észlelte? Akadoznak a Vodafone és a Digi szolgáltatásai - ITT az oka

Záporoznak a bejelentések! Ön is észlelte? Akadoznak a Vodafone és a Digi szolgáltatásai - ITT az oka Záporoznak a bejelentések! Ön is észlelte? Akadoznak a Vodafone és a Digi szolgáltatásai - ITT az oka

Kedden Magyarország-szerte akadozott a Vodafone és a Digi szolgáltatása. A DownDetektor szerint több hibajelentés is érkezett a vezetékes internettel és a mobilinternettel kapcsolatos problémák miatt. Kedd reggel óta egyre több hibajelentés érkezett a Vodafone és a Digi szolgáltatásai miatt a DownDetector szerint. Az oldal grafikonja azt mutatja, hogy reggel 8-kor ugrott meg a bejelentések száma.
A Vodafone és a Digi felhasználóinak is leggyakrabban a mobilinternettel akadt gondja, de sokaknál a vezetékes internet sem működött megfelelően.

A legtöbb bejelentés az alábbi városokból érkezett:

Budapest,
Debrecen,
Szeged,
Békéscsaba,
Miskolc,
Pécs,
Győr,
Székesfehérvár,
Kecskemét,
Dunavarsány,
és Szombathely.
A fennakadással kapcsolatban kerestünk a Digit és a Vodafone-t is. A Vodafone-tól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy kollégáiknak sikerült helyreállítaniuk a szolgáltatást, ami így már zavartalanul működik. Arról is beszámoltak, hogy a fennakadások oka az volt, hogy a Váci úton egy építkezésen átvágtak egy adatkábelt, ezért volt probléma a szolgáltatásban. 

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap