Késes támadás történt egy dunántúli általános iskolában - Szörnyű részletek derültek ki

Késes támadás történt egy dunántúli általános iskolában - Szörnyű részletek derültek ki

Szívtájékon szúrta osztálytársát egy hatodikos kislány egy Győr-Moson-Sopron Vármegyei általános iskolában. A tanuló korábban halállistát is készített.
Mint a Blikk is megírta, borzasztó tragédia történt a Bőnyi Általános iskolában ma a reggeli órákban. A hatodikosok osztálytermében az egyik kislány táskájából egy kés került elő, amivel szívtájékon szúrt egy másik gyermeket, Mirellát. Az acnews.hu értesülései szerint a teremben csak három diák tartózkodott a borzasztó történéskor, a harmadik lány, aki szemtanúja volt a rettenetes merényletnek, ijedtében elrejtőzött.

A tanteremben jelenleg is helyszínelnek, a sérült Mirellát mentőhelikopter szállította kórházba. Életéért ezekben a percekben is küzdenek az orvosok. Úgy tudni, a késelő gyermek egy halállistát is írt, amin több iskolás neve is szerepelt. Köztük Mirelláé.
Mirella édesanyja a portálnak nyilatkozott, sokkos állapotban van a történtek után:

– Pár perce értesültem csak a bőnyi körzeti megbízottól, hogy mi történt a kislányommal. Sokkot kaptam a hírre, hiszen a lányom egy csendes, szelíd kislány.
Nem haragszom a szurkáló osztálytársára, számomra csak az a fontos, hogy a gyerekem életben maradjon. De van, amit nem értek. Mi vesz valakit arra, hogy kést vigyen az iskolába és halállistát írjon? A fiam elmondása szerint Mirella és két unokatestvére neve is szerepelt rajta. Hogy nevelték ezt a gyereket a szülei? A férjem Ausztriában szakács, most indult haza, hogy a gyerekem mellett lehessen – mondta a gyermek édesanyja.

Mirella korábban súlyos koponyaműtéten esett át, mert kiskorában ugrálás közben a fejébe állt a hajtű.

– Érthetetlen, ami történt, Mirellának soha nem volt konfliktusa az osztálytársaival. Fodrász vagy körmös akar lenni – zárta a kislány édesanyja.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap