Most mindenki erről beszél! Nézd, mit szúrtak ki Katalin hercegné legújabb fotóján - EZ hihetetlen

Most mindenki erről beszél! Nézd, mit szúrtak ki Katalin hercegné legújabb fotóján - EZ hihetetlen

Katalin hercegnéért betegsége miatt rengetegen aggódnak, a walesi hercegné minden erejével a gyógyulásra koncentrál, hogy minél hamarabb visszatérhessen királyi kötelezettségeihez. Bár a nyilvánosságtól elvonultan gyógyul a trónörökös Vilmos felesége, most mégis meglepte a rajongókat. Legkisebb gyermeke, Lajos herceg 6. születésnapja alkalmából osztottak meg egy hivatalos portréfotót a kis hercegről.
Katalin hercegné kisfia, Lajos herceg A huncut, csibészes mosolyú Lajos herceg igazi mérföldkőhöz érkezett hatodik születésnapjával. Mindenki imádja a Wales család legkisebb gyermekét, aki annak idején huncutkodásával lopta be magát mindenkinek a szívébe.

A friss fotón egy tündéri kisfiú mosolyog a kamerába, akit láthatóan nagyon szeretnek a szülei. A portréfotót maga Katalin hercegné készítette, biztosan ezért ilyen természetes rajta Lajos mosolya. A rajongók pedig nem tudtak elmenni amellett, ami számukra teljesen egyértelművé vált. Kiszúrták, hogy Katalin kisfia nagyon hasonlít a hercegnére. Ugyanaz a szem, mosoly és még a hajszínük is hasonló:

— Úgy néz ki, mint Katalin! Cuki fotó!
— Pont úgy néz ki, mint az anyukája.
— Nagyon hasonílt az anyukájára.

A portré közzététele változást jelentett abban, ahogyan a hercegi pár általában képeket szokott megosztani gyermekeik születésnapjáról.

A fotót közvetlenül Lajos tényleges születésnapján, kedden tették közzé a közösségi médiában, nem pedig egy nappal korábban, a sajtó számára embargó alatt, ahogyan azt korábban Vilmos és Katalin mindhárom gyermekük születése óta minden évben tette.

Ez nyilván annak köszönhető, hogy a család példátlan időszakot él át, mivel Katalin a rákdiagnózist követően megelőző kemoterápián vesz részt.

A Reuters megkeresésére Bob Philips onkológus ezt mondta a preventatív kemoterápiás kezelésről:

— Ezt a kezelést adjuváns kemoterápiának is nevezik, amelynek célja, hogy elpusztítsa a megmaradt rákos sejteket, azonban az eredményessége nagyban függ a rák típusától, méretétől és elhelyezkedésétől is.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap