Nézd, mit szúrtak ki a rajongók Kasza Tibin! Beindultak a találgatások

Nézd, mit szúrtak ki a rajongók Kasza Tibin! Beindultak a találgatások

A közösségi médiában gyakran bukkannak fel fotók és videók a hírességek divatkiegészítőiről, melyek között nem ritka a milliókat érő darab. Úgy tűnik, Kasza Tibi is bekerült a méregdrága luxuscikkeket felvonultató celebek körébe, már ha a közösségi oldalakon zajló heves vitáknak van valóságalapja.
Az énekes nemrégiben egy videóban tűnt fel, mely alatt látványos karórája váltotta ki a leghevesebb reakciókat. Gyorsan felmerült a kérdés: valódi luxuscikk öleli a sztár csuklóját, vagy csupán egy jól sikerült másolat?

Az óra kapcsán felmerült egy név: Richard Mille, amely márka darabjai akár 500 millió forintba is kerülhetnek. A kommentelők között azonban akadtak, akik szerint Tibi egy Franck Muller modellt visel, ami szintén a felső kategóriába tartozik, ám ennek ára már jóval megközelíthetőbb, 7-8 millió forint körül mozog.
A hozzászólások különböző véleményeket tükröznek. Egyesek szerint a feltűnően drága órák a vagyon felvállalásának eszközei, mások szerint pedig éppen a visszafogottabb stílus az, ami igazán az elismert gazdagságot jelzi. Tibi esetében a közösség véleménye megoszlik: vannak, akik szerint az óra stílusos, mások szerint pedig az ízlésességet nem pénzben mérik.

Kasza Tibin mi ez az óra?!😂😂
byu/Dense_Crazy_4831 intalk_hunfluencers


Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap