Rettenetes tragédiára ébredt a Magyarország, valósággal mindenkit sokkolt, de sajnos igaz

Rettenetes tragédiára ébredt a Magyarország, valósággal mindenkit sokkolt, de sajnos igaz

Elátkozták az M1-es autópályát: újabb balesetek, kilométeres torlódás – megint bevetették a mentőhelikoptert Folytatódik a húsvéti hétvége rossz eseménysora. A munkahét kezdetén, kedd reggel is több baleset történt az utakon. Az M1-es autópályán Herceghalomnál összeütköző személyautókhoz mentőhelikoptert is küldtek.
Sajnos eseménydúsan indult a munkahét a közutakon. Baleset miatt lezárták az M1-es autópálya Budapest felé vezető sávját Mosonmagyaróvárnál, Herceghalomnál pedig torlódik a forgalom a Hegyeshalom felé vezető oldalon. Máshol is vannak nehézségek.

Hegyeshalom, 2018. január 6.Járművek várakoznak 2018. január 6-án az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pont közelében, ahol a megnövekedett forgalom miatt hat kilométeres torlódás alakult ki.MTI Fotó: Krizsán Csaba Elátkozták az M1-es autópályát: újabb balesetek, megint bevetették a mentőhelikoptert /Fotó: Krizsán Csaba / MTI Az M1-es autópálya Budapest felé vezető sávját Mosonmagyaróvárnál a 158-as kilométernél zárták le. A forgalmat a Lajta pihenőn keresztül terelik. Az Útinform szerint egy kamion és egy személyautó, a rendőrség szerint egy kamion és egy kisbusz ütközött össze.
Torlódás Mosonmagyaróvárnál, Herceghalomnál és Szigetvárnál Nem sokkal később érkezett az Útinform következő jelentése, miszerint Herceghalomnál a 29-es kilométernél csak a leállósávon araszolnak a járművek, nyolc kilométeres a torlódás. Ennek okaként a Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján azt írta, hogy két személyautó ütközött.

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, és a sztráda érintett szakaszán csak a leállósávban halad a forgalom.

Az Útinform további balesetről is beszámolt: Szigetváron, a 6-os főúton egy kamion és egy személyautó ütközött össze, ezért a 230-as km-nél félpályás lezárás mellett halad a forgalom.

A 22-es főúton, Balassagyarmat térségében egy kamion balesetezett. A 25-ös km-nél csak a fél útpálya járható.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap