Azahriah telt házas Puskás-koncertjén rohamrendőrök foglalták el a színpadot - ITT az ok

Azahriah telt házas Puskás-koncertjén rohamrendőrök foglalták el a színpadot - ITT az ok

Azahriah Történelmi Koncertje a Puskás Arénában Azahriah, első magyar előadóként, önálló koncertet adott a Puskás Arénában. Mindezt 22 évesen érte el, néhány évnyi koncertezéssel a háta mögött. A "tripla Puskás" rendezvény keretében három egymást követő este, május 24-26. között lépett fel. Az első koncert pénteken zajlott, amit szombaton és vasárnap is folytatott.
Az esemény jelentőségét növelte, hogy Azahriah a stadiont teljesen megtöltötte, bebizonyítva, hogy a magyar közönség nagy érdeklődést mutat a fiatal előadó iránt. Az élmény, amit a Puskás Arénában nyújtott, felejthetetlen és megismételhetetlen volt.

A koncert a napsütéses időben kezdődött, és az előzenekar, DESH nyitotta meg, aki új slágerével, a "Strawberry"-val pezsdítette fel a közönséget. DESH után hosszú szünet következett, amely alatt minden néző elfoglalhatta a helyét. Azahriah produkciója este 9 órakor kezdődött, és mintegy 50 ezer ember volt jelen, hogy tanúja legyen a történelmi pillanatnak.
A szervezők a sportesemények hangulatát idéző szórakoztatást is biztosítottak, például csókkamerával, amely a kivetítőn megjelenő párokat puszira kényszerítette. Azahriah koncertje telt házas siker lett, és az előadás minden résztvevő számára emlékezetes maradt.

 
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap