Vége a találgatásoknak! Tóth Gabi maga tett bejelentést a babáról - ITT az igazság

Vége a találgatásoknak! Tóth Gabi maga tett bejelentést a babáról - ITT az igazság

Tóth Gabi és kedvese, Papp Máté Bence a Blikknek adott interjút, melyben nyíltan beszéltek a kapcsolatukról, a kezdeti időszak nehézségeiről, és a közös terveikről. Hivatásuknak köszönhetően szerencsés helyzetben vannak, hiszen a lehető legtöbb időt tölthetik együtt a fellépéseken. Az énekesnő elmondás szerint megérti, hogy eleinte szkeptikus volt a nyilvánosság a kapcsolatukat illetően, de ez csak még jobban összekovácsolta őket.
Sokáig nem kommunikáltunk, de mindez azért történt, mert sokáig mi magunk sem tudtuk, mit hoz a jövő, ismerkedő fázisban voltunk. De utólag a rengeteg támadásért is hálás vagyok, mert nagyon összekovácsolt minket. Úgy érezzük, hogy ha egy ilyen durva időszakot kibírt a kapcsolatunk, akkor már minden jövőbeni nehézséget átvészelünk.
– mondta az énekesnő, akinek párja hozzátette: mostanra kezd megnyugodni körülöttük minden olyannyira, hogy végre „úgy működhessenek, ahogyan szeretnének”.

Tóth Gabi reagált a lapnak arra szóbeszédre is, miszerint babát várna. Hiába gondolták sokan, hogy a szerelmesek rövidesen szülői örömök elé néznének, ezeket a pletykákat most az énekesnő eloszlatta.

Nem várunk babát, még nincs ilyesmiről szó. Onnan tudtam meg, hogy ez a hír terjed rólam, hogy már a boltban is megszólítottak, hogy gratuláljanak, ám nincs mihez. Az tény, hogy Máté családjában gyermekáldás lesz, talán így keveredhettek össze az információk.


– fogalmazott.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap