Már ezt a kedvezményt is elvennék a nyugdíjasoktól - Most kell még igénybe venni, amíg nem késő

Már ezt a kedvezményt is elvennék a nyugdíjasoktól - Most kell még igénybe venni, amíg nem késő

Egyes termálfürdők a hét bizonyos napjain extra árengedményt biztosítanak a nyugdíjas vendégek számára. Ezek hamarosan kifutnak, de némelyik az őszi szezonban majd újra elérhető lesz - írja a Termál Online. Ugyanis sok helyen a fő szezonban, a szünidő kezdetén megszűnik az extra nyugdíjas kedvezmény.
Gyakorlatilag mindegyik termálfürdő biztosít árengedményt a nyugdíjas vendégek számára és egyes helyeken még ezen felül is adnak némi kedvezményt az időseknek. Viszont ezek csak a kiemelt időszakokon – azaz tanítási szüneteken – kívül érhetők el, heti egy, vagy két nap - írja a lap. Még az elve olcsóbb nyugdíjas belépő árából is egész komoly kedvezmény érhető el. Azonban ezek a nyugdíjas napi árengedmények a nyári tanítási szünet kezdetén – sőt, néhol még azelőtt – kifutnak. Azaz már csak rövid ideig használhatók ki! A fürdők többsége a nyugdíjas kedvezmény megadását a nyugdíjfolyósító által kiállított igazolvány meglétéhez köti, ezért ezt ne felejtsék otthon - emelték ki.
A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő akciója keddenként érvényes. Ekkor a nyugdíjas belépő ára csak 1900 forint (amúgy 3800 forint lenne). Gyakorlatilag egy állandó kedvezményről van szó, ami viszont a nyári tanítási szünet idején nem érhető el, azaz a vakáció előtt június 18-án vehető utoljára igénybe.

A pápai Várkertfürdő hétfőnként és csütörtökönként 50 százalékos kedvezményt biztosít a nyugdíjas belépők árából. Ez a lehetőség még május 31-ig tart, azaz még a jövő héten érvényes.

A celldömölki Vulkán Gyógy- és Élményfürdőben a szerdák és a péntekek akciósak, ekkor a nyugdíjas belépő ára csak 1500 forint (a teljes árú belépő is olcsóbb, 1900 forint). Ez a kedvezmény június 21-ig vehető igénybe.

A Bükfürdő Thermal & Spa „senior szerda” nevű akciója még jövő szerdán érvényes. A nyugdíjas fürdőbelépő menüebéddel 7100 forint helyett 6300 forintba kerül a napi első száz vendég számára. A belépőhöz egy kávékupont is ajándékba adnak.

Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn, az Aquarius Élményfürdőben hétfőn és csütörtökön olcsóbb a nyugdíjas jegy: 4100 forint, a helyi nyugdíjasoknak pedig 2300 forint. Ez még június 20-ig érvényes, de majd a nyári tanítási szünetet követően újra indul.

A nyírbátori Sárkány Wellness és Gyógyfürdő akciója kicsit eltér a fentiektől: hétköznap 50 százalékos árengedményt nyújtanak a nyugdíjasok számára a nyugdíjas belépők árából. Az akciójuk május végéig tart, azaz még a jövő héten lehet igénybe venni - írta a lap.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap