Azonnali programváltozást jelentett a TV2,nagy a baj

Azonnali programváltozást jelentett a TV2,nagy a baj

A TV2-n akkora siker lett tavaly a Zsákbamacska, hogy nem volt számukra kérdés, hogy idén vissza kell hozni a vetélkedőt. Abba azonban nem gondoltak bele, hogy mi van, ha csak az eredeti műsorvezetők, Majka és Pápai Joci párosa miatt tudott ilyen jól működni az új formátum, és most nagyon úgy tűnik, hogy a nézők azonnal kiábrándultak a produkcióból, mert nem nyerte el a tetszésüket az, ahogy Marics Peti és Pető Brúnó, illetve Szente Vajk és T. Danny vezeti a Zsákbamacskát.
Konkrétan a 18. héten a Zsákbamacska rögtön bedőlt, akkora bukást könyvelhetett el magának már az első héten, hogy arra még a TV2 sem számított. A műsor minden nap gyenge nézettséggel futott, simán kikapott Az álommeló utolsó adásaitól, és most úgy tűnik, hogy a The Floor miatt is pánikba esett a csatorna, ugyanis egy azonnali programváltozásról döntöttek, amivel menteni próbálják a hétköznap esti főműsoridős sávot.

Szujó Zoltán vetélkedője még csak egy hete indult el az RTL-en, de máris megverte a TV2 hétköznapi főműsorát, ugyanis mind a hétfői, mind a keddi adása a Zsákbamacskának bedőlt. Így aztán a TV2 már múlt hét pénteken hozott egy kétségbeesett döntést, már azon a napon sem egy civil adást tűztek műsorra, hanem egy VIP különkiadást.
Ez május 13-án, hétfőn sem lesz másképp: a legújabb programváltozás értelmében most is 19:55-től egy celebes részt láthatunk, mert a TV2 azt hiszi, hogy az ilyen adásokkal meg tudják verni a The Floor-t az RTL-en. A hivatalos műsorújság szerint a 2. évad 3. részét fogják vetíteni hétfő este, tehát ez nem egy friss adás lesz, hanem egy ismétlés, mert kedden már a 2. évad 6. része lesz képernyőn

Hogy beválik-e a TV2 taktikája, az csak a következő héten fogjuk megtudni, mindenesetre ha valóban a műsorvezetőkkel van baja a nézőknek, akkor teljesen mindegy, hogy a csatorna hányszor adja le egymás után ugyanazokat a VIP különkiadásokat.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap