Bombariadó volt az ország több pontján - ITT vannak a részletek:

Bombariadó volt az ország több pontján - ITT vannak a részletek:

Hétfőn már a második iskolában van bombariadó Szombathelyen, ezúttal a Neumann-iskolát kellett kiüríteni. Több száz diákot tereltek ki ebből az épületből. A rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre. Két szegedi suliban is riadóval indult a hét.

Az iskola hivatalos közösségi oldalán közleményt is kiadtak a bombariadóval kapcsoltban:
Tisztelt Szülők! Iskolánkban bombariadó van. Minden gyermek elhagyta az épületet és mindenki jól van. Az osztályfőnökök vezetésével most átmegyünk az Aréna Kiscsarnokába. Ma már biztosan nem lesz tanítás, ezért kérjük, hogy aki tud, jöjjön el a gyermekéért. Természetesen 17 óráig felügyeletet biztosítunk a Kiscsarnokban is. Az iskola épületébe senki nem mehet be, a gyerekek minden felszerelése ma ott marad. Megértésüket köszönjük!
- olvasható a bejegyzésben.
A VAOL információi szerint hétfőn reggel a Paragvári utcában lévő iskola is hasonló fenyegetést kapott, ahonnan az Agora MSH-ba terelték át a gyerekeket. Úgy tudják, az országban több iskola is fenyegetést kapott. Jelenleg 5 vármegyéről van információnk, ahol egyidőben hasonló bombariadó van - írják.

Bombariadó volt két szegedi iskolában is

A Delmagyar.hu úgy tudja, hogy hétfőn reggel 8 óra körül a Szegedi SZC Déri Miksa Műszaki Technikumban és a Szegedi SZC Móravárosi Szakképző Iskolában is bombariadót rendeltek el. Ezeket az információkat a Csongrád-Csanád Vármegyei rendőrség megerősítette a lapnak. A rendőrség kiürítette mindkét intézmény épületét.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap