Bejelentették! Jönnek a kötelező boltzárak – ÍGY alakul a Lidl, Aldi, Spar, Penny, Tesco nyitvatartási ideje

Bejelentették! Jönnek a kötelező boltzárak – ÍGY alakul a Lidl, Aldi, Spar, Penny, Tesco nyitvatartási ideje

A legtöbb bolt bezár a közelgő ünnepnapokon, pünkösdvasárnap és -hétfőn is. Mutatjuk, mely üzletek tartanak zárva teljesen, illetve hol lehet majd vásárolni abban az esetben, ha valamire mégis szükség lenne a pünkösdi hétvégén.
Idén május 19-re és 20-ra esik pünkösd, ezért a legtöbb bolt zárva tart ezeken a napokon. A szükséges élelmiszereket még május 18-án, a megszokott nyitvatartási időben érdemes előre beszerezni, ám a kétnapos zárás miatt ekkor érdemes nagyobb forgalommal számolni.
A Mindmegette tájékoztatása szerint vasárnap és hétfőn szinte minden nagyobb üzlet zárva lesz, így az Aldi, a Lidl, a Tesco, az Auchan, a Spar, a Penny, a CBA és a Príma, a Coop és a Reál sem fogadja majd a vásárlókat.

Május 21-én, keddtől ismét a megszokott időben lesznek nyitva a boltok.

Mi lesz nyitva?
Ha pünkösdkor mégis sürgősen szükségünk lenne valamilyen termékre a boltok polcairól, a non-stop nyitva, tartó éjjel-nappali üzleteket érdemes felkeresni, esetleg a benzinkutakat vagy a benzinkutakon működő boltokat.

Tovább nyitva maradnak 19-én és 20-án azok a trafikok is, amelyek családi tulajdonban vannak, illetve a virágboltok és újságosok is. Az ügyeleti rend szerint egyes gyógyszertárak is nyitva lesznek.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap