Botrány! Durván nekimentek Megyeri Csillának a Való Világ miatt - Brutál amit kapott

Botrány! Durván nekimentek Megyeri Csillának a Való Világ miatt - Brutál amit kapott

Az RTL egy kis kihagyás után úgy döntött, hogy újra műsorra tűzi a Való Világot. A villába vasárnap este már is beköltöztek a versenyzők, ők küzdenek meg majd a főnyereményért, és közben barátságokat, szövetségeket kötnek majd. Izgalmasnak érkezik az idei évad, aminek Puskás-Dallos Peti és Megyeri Csilla a műsorvezetői.
Megyeri Csilla műsorvezetőként mutatkozik be a Való Világban A Beköltőző show beharangozóján már együtt jelentkeztek be Csilláék, úgy mutatják be, hogy idén miben lesz más a villa. A különleges lila ruhakölteményben magyarázó Csilla azonban nem nyerte el mindenki tetszését. Szétszedték a kommentelők az Instagramon, nagyon komoly dolgokat vágtak a fejéhez:
— Ennyire tehetségtelen női műsorvezetőt nehezen találtatok volna. Persze a célt elértétek, beszélnek róla. Kár, hogy ő maga nem igazán tud beszélni. 😵‍💫

— Fú hát lehetett volna más női műsorvezető….

Voltak azonban olyanok is, akik azonnal Csilla védelemére siettek. Szerintük igen is van tehetsége, sőt! Egy igazi színfolt a műsorban, akit öröm nézni:

— Huuuuu de negatív itt a hangulat. Nos. Minden kezdet nehéz. Hajrá Csilla,mutasd meg hogy ügyes vagy és menni fog

— Micsoda negatív emberek gyűltek itt össze! Igenis adni kell esélyt Csillának!

— Huuuuu de negatív itt a hangulat. Nos. Minden kezdet nehéz. Hajrá Csilla,mutasd meg hogy ügyes vagy és menni fog.Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap