Daganatot találtak az imádott magyar énekesnő agyában - Tompos Kátya után, újabb művészünk árulta el betegségét

Daganatot találtak az imádott magyar énekesnő agyában - Tompos Kátya után, újabb művészünk árulta el betegségét

Először beszélt a betegségéről és a gyógyulásáról Keresztes Ildikó. Az énekesnő korábban nem nyilatkozott róla, de most elárulta, hogy agyműtéten esett át egy tumor miatt.


„A fülemtől vágtak a hajam tövében a homlokom közepéig, mert találtak az agyamban egy daganatot. Novemberben derült ki, ám nem akartam róla beszélni, mert találgatásokra adott volna okot, és nekem elsősorban nyugalomra volt szükségem" – mondta a Nők lapjának az énekesnő, aki úgy döntött, elmeséli a betegsége történetét, mert szerinte több hónapnyi távollét után tartozik ennyivel a rajongóknak.
„Egy nap arra ébredtem, hogy rettenetesen szédülök és hányinger gyötör. Először azt hittem, a front miatt van, vagy a kimerültség okozza, mert tavaly rengeteget dolgoztam. Ám mivel napokig nem múlt el, a barátnőm bevitt az Uzsoki Kórház sürgősségi osztályára. Befektettek, összevissza vizsgáltak, közben a szédülés elmúlt – valószínűleg egy vírus okozta –, s nem találtak semmit.

Viszont az utolsó pillanatban csináltak egy agyi CT-t, és felfedeztek egy háromcentis tumort a homlokom mögött

- idézte fel Ildikó, hozzátéve: abban a pillanatban még nem lehetett tudni, a daganat jó- vagy rosszindulatú. Néhány napot kellett várni az eredményre,a melyből kiderült, hogy ugyan jóindulatú, de műtéttel el kell távolítani.

„Egy tumort ugyebár nem lehet meginterjúvolni, hogy tetszik-e még tovább nőni, mert ha igen, akkor sajnos ki kell műteni, ugyanis nagy bajt okozhat, a páciens megvakulhat, lebénulhat, nem sorolom tovább. Keríteni kellett gyorsan egy specialistát, aki megszabadít tőle" – mondta az énekesnő, akinek három hónapig kellett lábadoznia, ezen idő alatt pedig még lehajolnia sem volt szabad.
„Miközben lábadoztam, sikerült átkereteznem magamban a történteket. Csodálatos ajándékot kaptam a hatvanadik születésnapomra: egy pihenéssel töltött évet, amelynek során sem stressz, sem semmilyen tennivaló nem terhel, és végre elengedhetem magam, ami évtizedek óta nem adatott meg" – mesélte, hozzátéve: a diagnózis előtt már egy ideje küzdött a tünetekkel, nagyon sokszor legyengült a szervezete.

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap