Kiderült! Sajnos Tamás vesztette életét a szörnyű tragédiában

Kiderült! Sajnos Tamás vesztette életét a szörnyű tragédiában

A férfi átrepült a kerítés felett és egy sírkőnek csapódott.

Rendőrök, mentők és tűzoltók hada árasztotta el május 25-én szombaton délután a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Buj községet a település temetőjénél. Nem véletlen volt ekkora a készültség: a sírkertnél ugyanis szörnyű baleset történt.
Egy nyíregyházi motoros ugyanis éppen Nyíregyháza felől hajtott volna át a városon, azonban a temetőnél lévő kanyarnál megcsúszott és nem tudta azt bevenni.

Így egyenesen a sírkert kerítésének száguldott, amit a motor megtört, a gép fennakadt rajta, a sofőr pedig átrepült a vaskerítésen és több méteres zuhanás után egy sírkőnek csapódott. Úgy tudjuk, hogy többen is látták a hátborzongató balesetet és azonnal odarohantak segíteni, míg mások pedig a mentőket értesítették. Bár ők gyorsan a helyszínre értek és mindent megtettek a sérültért, a férfi életét már nem lehetett megmenteni: információink szerint olyan súlyos koponyasérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A szemtanúk szerint a motoros olyan erősen csapódott neki a sírkőnek, hogy bár a fején végig rajta maradt a bukósisak, az sem védte meg a halálos ütéstől.
- A mentők mindent megpróbáltak, de állítólag szegény férfi olyan rossz állapotban volt, hogy esély sem volt a megmentésére

– mondta el egy szemtanú.

Információink szerint a motort a 35 éves családapa, Tamás vezette, a férfi vélhetően éppen otthonából indulhatott el a motoron. Úgy tudjuk, hogy a férfi két gyermeket, egy kisfiút és egy kislányt nevelt. Bár egyelőre nem tudni, pontosan hogyan is történt a borzalmas baleset, a szemtanúk közül többek szerint a motoros túl gyorsan ment. A körülményeket a rendőrség vizsgálja.

Forrás

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap