Durván megalázták Harry herceget

Durván megalázták Harry herceget

Harrynek egyedül kell szembenéznie a családjával.

A beszámolók szerint Harry herceg egy szállodában száll majd meg, amikor jövő héten az Egyesült Királyságba látogat.

Sussex hercegének Londonba kell repülnie, hogy május 8-án részt vegyen a Szent Pál-székesegyházban egy különleges eseményen, amelyet az Invictus Games tizedik évfordulója alkalmából tartanak. Az utazás során tehát Harry visszatér az Egyesült Királyságba, de semmi sem lesz olyan, mint régen.
Harrynek és feleségének, Meghan Markle-nek már nincs otthona az Egyesült Királyságban, miután III. Károly király 2023 nyarán kilakoltatta őket Frogmore Cottage-ból. A költözés azt jelenti, hogy legutóbbi látogatása alkalmával is Harry szállodában szállt meg a Windsori kastély területén található rezidencia helyett. A Mirror szerint
Harrynek 2023 szeptemberében a Windsori kastélyban való tartózkodásra vonatkozó kérését elutasította a királyi család. Azóta a herceg nem szállt meg a családjánál, és a hírek szerint a jövő héten ismét szállodában lesz kénytelen megszállni. A hírek szerint ráadásul felesége, Meghan nem fogja elkísérni az útra, helyette az Egyesült Államokban marad - annak ellenére is, hogy Harry kérlelte rá, hogy tartson vele.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap