Újabb nagy nevű távozója van a TV2-nek! A műsorvezető öt év után hagyja ott a csatornát - ITT az oka:

Újabb nagy nevű távozója van a TV2-nek! A műsorvezető öt év után hagyja ott a csatornát - ITT az oka:

Öt év után távozik a TV2-től Gelencsér Tímea – tudta meg a Blikk. Az egykori szépségkirálynő, akit 2019-ben az Exatlon Hungary versenyzőjeként ismertek meg, majd a Dancing with the Stars első szériájának nyerteseként szerettek meg igazán a nézők, az elmúlt öt esztendőben a kereskedelmi tévé egyik állandó szereplőjévé nőtte ki magát: legutóbb a TV2 Csoport sportcsatornáján, a Spíleren vezetett egy magazinműsort. Ám úgy tűnik, a közös munkának vége szakad, ugyanis információink szerint Gelencsér Tímea már a Spíler Stadion legutóbbi forgatásán sem jelent meg.
A TV2 szerint a magyarázat egyszerű.

– Gelencsér Tímeával öt éve, az Exatlon Hungary óta projekt alapon működik együtt a TV2 Csoport. Jelenleg nincs TV2-es megbízása, ám ha ez változik, azt időben kommunikáljuk. A Spíler 1-en futó Spíler Stadion című műsort folyamatosan fejlesztjük, ezért több műsorvezetőnek is lehetőséget adunk – válaszolta kérdésünkre a csatorna sajtóosztálya.

Ám úgy tudjuk, a távozás mögött más okok is húzódnak, Gelencsér Tímea és a TV2 elképzelései ugyanis nem egyeztek a műsorvezető szakmai jövőjét illetően.

– Egy ideje már úgy érezte, nem kap annyi lehetőséget, pontosabban nem kap új lehetőséget. Miközben Timi folyamatosan képezte magát, tanult, valahogy mégsem terveztek vele új műsorban – magyarázta lapunknak egy bennfentes, aki szerint a műsorvezető jelezte, hogy ebben a szakmában képzeli el a jövőjét, nem véletlenül kezdett el járni a Pázmány Péter Katolikus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakára. De hiába volt hűséges az elmúlt öt évben, s utasított el más csatornáknál felmerült lehetőségeket, nem érezte, hogy a TV2-nél továbbléphet.
– Természetesen Timi nagyon hálás volt a lehetőségért, amit az Exatlon pályariportereként vagy a Dancing háttérműsorának háziasszonyaként kapott, de vágyna többre. Minderre azonban – pláne, hogy Szabó Zsófi személyében egy újabb vezető női arc érkezett a csatornához – egyre kevesebb esélyt látott – tette hozzá informátorunk, aki szerint Gelencsér Tímea a jövőben feltehetően más csatornánál teljesedik ki.

Úgy értesültünk, az RTL részéről már fel is merült a közös munka ötlete.

– A jövőre vonatkozóan csak annyit tudunk mondani, hogy bármi megtörténhet – válaszolta kérdésünkre az RTL Marketing és Kommunikációs Igazgatósága, míg maga Gelencsér Tímea a megkeresésünkre röviden csak annyit válaszolt, hogy ezzel kapcsolatban egyelőre nem szeretne nyilatkozni. Hogy hol láthatjuk legközelebb a műsorvezetőt, egyelőre kérdés, de úgy tűnik, lehetősége akadhat, hiszen például a VIASAT3 is nyitott arra, hogy együtt dolgozzon Tímeával.

– Mindig úgy választunk műsorvezetőt, hogy tökéletesen illeszkedjen a személye a formátumhoz, és a maximumot hozza ki belőle. Jelenleg nincs olyan műsorunk, amit Gelencsér Timi személyére tudunk építeni, de ha a jövőben lesz ilyen, természetesen nyitottak vagyunk a közös munkára – kaptuk a választ a csatornától.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap