Elárulta! ÍGY segít a háttérből volt férjének Varga Judit

Elárulta! ÍGY segít a háttérből volt férjének Varga Judit

Tisza Párt alelnökének most igen sűrű a programja. Az országjárása alatt csak hétvégente tud találkozni a fiaival, akikre hétköznapokon Varga Judit vigyáz.
Csak hétvégente tud megfelelő időt tölteni a gyerekeivel az országot járó Magyar Péter - írja a Blikk. A politikus a lapnak azt mondta, hogy hétköznapokon a volt felesége, Varga Judit vigyáz a tíz-, tizenkét és tizenhat éves fiúkra.

A Tisza Párt alelnökének célja, hogy a június 9-i választásokig bejárja Magyarország megyéit. A programja igen sűrű, a különböző események kitöltik az idejét, így most kevesebb időt tud a gyerekeivel tölteni.

„Hétköznap leginkább telefonon beszélünk, sajnos, ez most egy ilyen periódus. Sokat vagyok úton” - mondta Magyar Péter. A tavaly márciusi válásuk óta heti váltásban nevelték a gyerekeket Varga Judittal. Ezt viszont most felülírta a kampány.
„Alaphelyzetben szinte minden nap találkozom a gyerekekkel, ám az országjárás óta csak hétvégente van erre lehetőség. Ám ilyenkor igyekszem minél több időt velük tölteni.”

Hétköznapokon Varga Judit neveli a gyerekeket, a két szülő beszélgetései pedig kizárólag a gyerekekre koncentrálódnak.

„Nem szoktam politikáról beszélgetni a gyerekekkel. A két kisebbik fiam még túl fiatal ahhoz, hogy a politika szóba kerüljön, inkább a hétköznapi történésekről, a focimeccsekről beszélgetünk. A legnagyobb fiammal érinthetnénk komolyabb témákat, de vele most – úgy érzem – nem állunk egy politikai táborban” - mondta Magyar a Blikknek. Szerinte néhány év múlva megtalálhatják majd a közös hangot a fiával, illetve neki is elmondta, mindent, amit most a politikában tesz, azt érte is teszi.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap