Lesújtó tragédia! Bejelentették kiváló művészünk halálhírét - Leventét az egész ország gyászolja

Lesújtó tragédia! Bejelentették kiváló művészünk halálhírét - Leventét az egész ország gyászolja

Szomorúan tudatta az Operettszínház, hogy elhunyt egy kiváló művészük, Mérei Levente.

Az Operettszínházban az elmúlt hónapokban nagy volt a fennforgás, hiszen egyre több hír szólt arról, hogy nem egy színész távozik a teátrumból. Sándor Pétert a színház falain belül tett megnyilvánulásainak tartalma és hangneme miatt küldte el az Operett, míg Kerényi Miklós Máté 30 év után döntött úgy, hogy eljön, mert elmondása szerint sok kétséget, depressziót és kétszínűséget érzett. Maklári László főzeneigazgatótól szintén megvált a teátrum, de Mészáros Árpád Zsolt sem tagja már a színháznak.
Most egy újabb Örökös Tagtól kellett elbúcsúznia az Operettnek, ám ezúttal sajnos végleg, hiszen Mérei Levente 90 éves korában elhunyt. A zenekari művészről a közösségi oldalán emlékezett meg a színház.

„'Fekete pohárban sárga kankalin. Sokasodnak a halottaim'. /Kányádi Sándor/ Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Mérei Levente zenekari művész, a Budapesti Operettszínház Örökös Tagja 90 éves korában elhunyt. Mérei Leventét az Operettszínház saját halottjának tekinti” – írták egy fekete-fehér kép kíséretében.


Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap