Halálos buszbaleset történt Magyarországon!

Halálos buszbaleset történt Magyarországon!

Szombat délután a XX. kerületben, a Szentlőrinci úti felüljárón halálos baleset történt, amikor egy személyautó és egy busz ütközött össze.
Az ütközés következtében az autóba szorult egy ember, akit a katasztrófavédelem munkatársai kiszabadítottak, de a mentősök hiába próbálták újraéleszteni, a férfi életét vesztette. Három nőt könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.
Összeütközött egy busz és egy személyautó Budapest XX. kerületében szombat délután a Szentlőrinci úti felüljárón, az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – közölte a katasztrófavédelem a honlapján. Az Országos Mentőszolgálat tudatta, hogy egy ember a helyszínen meghalt.


Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsi a XX. kerületben, a Szentlőrinci úti felüljárón 2024. május 4-én

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI

A TÁJÉKOZTATÁS SZERINT AZ ÜTKÖZÉS KÖVETKEZTÉBEN AZ AUTÓBA EGY EMBER BESZORULT, AKIT KISZABADÍTOTTAK, ÉS ÁTADTAK A MENTŐSZOLGÁLAT MUNKATÁRSAINAK.

Az Országos Mentőszolgálat az MTI érdeklődésére közölte, hogy a balesetben egy 60 év körüli férfi az újraélesztési kísérlet ellenére meghalt, további három nőt pedig könnyebb sérülésekkel vittek kórházba.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap