Magyar Péter mindenkit felkészített! Erre kell ma számítani:

Magyar Péter mindenkit felkészített! Erre kell ma számítani:

Ma 14.00 órakor találkozzunk Debrecenben a Református Nagytemplom előtt – írja legfrissebb posztjában Magyar Péter, aki ezek után fontos információkat közölt a rendezvény kapcsán:
A rendezvényt több száz önkéntes és a rendőrség biztosítja. Szükség esetén igyekszünk vizet biztosítani – írja Magyar és hozzáteszi:

„Kaptunk olyan információkat, hogy szervezett provokátorok akarják megzavarni a rendezvényt. Kósa Lajos és a Fidesz az éjszaka folyamán ideiglenes rendszámú darus autókról lejárató, provokáló táblákat helyeztek ki a rendezvény helyszínén adófizetői pénzből. Ne rongálja meg senki a táblákat, ne vegyünk róluk tudomást!”
Kérlek, legyetek békések és türelmesek. Ne adjuk meg nekik azt a szívességet, hogy a propagandasajtó bármilyen erőszakos cselekedetről tudjon beszámolni. Ha bármi gyanúsat, zavarót észleltek, azonnal jelezzétek a szervezőknek és a rendőröknek és rögzítsétek telefonnal. Kérem, hogy hagyjátok szabadon dolgozni a sajtó munkatársait, a propagandistákat is. Mi békés emberek vagyunk – hangsúlyozza.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap