Hoppá! Érkezik a baba a csodaszép magyar énekesnőnél?

Hoppá! Érkezik a baba a csodaszép magyar énekesnőnél?

Lola, a népszerű énekesnő hirtelen búcsút intett a Szerencse Szombat című műsornak, amelynek négy éven át volt az egyik műsorvezetője.

A távozás kapcsán sokakban felmerült a kérdés: vajon terhessége miatt döntött így? Az internet népe azonnal a találgatások útjára lépett, különösen miután műsorvezető társa, Freddie egy érzelmes Instagram-posztban köszönt el Lolától.



Freddie posztjában kedves sorokat osztott meg, ám a kommentek között egy bizonyos sor kiemelkedett: "Vigyázz magadra, magatokra". Ez az üzenet azonnal elindította a találgatásokat, hogy vajon Lola és párja esetleg gyermekáldás előtt állnak-e.
Az énekesnő azonban most tiszta vizet öntött a pohárba, és elárulta az igazságot. Azt mondta, hogy bár sokan gratuláltak neki a találgatások miatt, a valóság teljesen más.

"Nem tudtam, hogy ezt Freddie ki fogja tenni, de nekem nagyon jól esett. És nyilván pityeregtem ott adásban is, mert mindegy, hogy ez egy pozitív búcsú, attól még fájdalmas. De tudtam, hogy ez lesz, és volt is rá időm felkészülni. Nyilván nagyon megszerettem mindenkit, és hiányozni fognak" - mondta Lola.

Azt is bevallotta mire utalt műsorvezető társa azzal, hogy „vigyázz magadra, magatokra”. Nem arra, amire sokan vártak.
"Egy nagyon kedves hölgy, illetve többen is hozzászóltak, hogy ez freudi elszólás és boldog babavárást kívánnak, de nem erről van szó. Mivel Freddie ismeri a páromat és csináltunk közös programokat, ez a mondat szerintem annak szólt, hogy örül annak, hogy boldog vagyok és vigyázzunk magunkra mi ketten. (...) Amikor harmadszorra olvastam, nekem is leesett, hogy Úristen, ebből mi lesz. De azt nem tudnám eltitkolni, mert általában akkor szoktak elköszönni, amikor már nagyon látszódik, szóval nem vagyok terhes" - mesélte az énekesnő.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap