Megtörtént, amitől tartottak - ÍGY tudatta a Palota a szomorú hírt

Megtörtént, amitől tartottak - ÍGY tudatta a Palota a szomorú hírt

Erzsébet királynő nagyon szerette a fiát, de most lehet, hogy fordult egyet a sírjában a legutóbbi döntés miatt.

Nem várt üzenet érkezett a királyi család imádott hentesboltjához, ami már 40 éve látja el a Palotát húsokkal. Megtörtént, amitől a legjobban tartottak: Károly úgy döntött, ezentúl nem ők szállítják a húst a royal családnak.
Ezzel Károly tulajdonképpen szembement az egykori királynő határozatával. A John Sinclair által vezetett HM Sheridan nevű hentesüzlet II. Erzsébet kedvence volt. Most viszont megfosztották a családi vállalkozást sok évtizedes jogától, hogy ők legyenek a királyi család beszállítói.

Miután lezárult a vizsgálat, a napokban értesítették azt a 145 üzletet, akik továbbra is dolgozhatnak a királyi családnak, de a nagy múltú hentes már nem tartozik ezek közé. John Sinclair - aki az édesapjától vette át az üzletet - azt mondta, hogy szerinte azért fosztotta meg a joguktól a király, mert az ő marhahúsuk nem bio eredetű, az ő üzemük ugyanis annyira távol van, hogy nagyon körülményes lenne megoldani a szállítást.
A tulajdonos csalódott, amiért már nincs meg a királyi jogosultságuk, ugyanakkor a pontos okát nem is tudatták velük, hogy miért döntött így Károly. Emiatt kérdést intéztek a királyi családhoz, hogy megismerhessék azokat a kritériumokat, amiknek nem feleltek meg. Mint mondta, ott vannak a semmi közepén, ahonnan hatalmas munka lenne bio húst juttatni az ország azon szegletébe, ahol a király lakik. Viszont a hús minőségével sosem volt gondja a családnak, sosem panaszkodtak semmire, nem véletlenül lett II. Erzsébet kedvence a HM Sheridan - írja a Promotions.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap