ITT az igazság! Ezért szakított valójában Gyöngyi és Csaba! Végleg szétment a Házasság első látásra álompárja

ITT az igazság! Ezért szakított valójában Gyöngyi és Csaba! Végleg szétment a Házasság első látásra álompárja

Néhány hete még a boldogságukról beszéltek. Mégsem jött össze a Házasság első látásra ígéretes párjának.

Korábbi nyilatkozatukból kiderült, hogy a Házasság első látásra párosa, Boda Gyöngyi és Hegedűs Csaba bonyolult kapcsolatban él, de mindketten boldogok. Most a hot! magazinnak már arról beszéltek, hogy már nem alkotnak egy párt.
– Visszacsöppentünk a normál életbe, és itt azért minden máshogy zajlik, mint a műsor forgatásának ideje alatt.

De ezen talán nincs is mit csodálni: más párkapcsolatban is előjönnek a problémák szép lassan, ahogy telik az idő. Kérdés, hogy ezeken az ember tud-e javítani

– kezdte Csaba.

– Sajnos nem alakult ki az a plusz a kapcsolatunkban, ami egy biztosabb alap lett volna ahhoz, hogy együtt folytassuk az életet. Abban bíztunk, hogy ez talán változik, de sajnos nem így lett – egészítette ki egykori felesége.
Felbomlott az utolsó házasság első látásra Derekasan küzdöttek a kapcsolatukért, de nem sikerült – elérkeztek ahhoz a ponthoz, amikor már úgy vélték: nincs tovább, nem tudnak több energiát fordítani a kapcsolat megmentésére.

– Ma sem kellemetlen egymás társaságában lenni, hetente beszélünk, de nem volt meg az a plusz, az a kémia, amely továbbvinné a szerelmet – árulta el Csaba.

A műsor ideje alatt tudatosan próbáltak minél közelebb kerülni egymáshoz, sőt azután is, de az élet közbeszólt.

„Szeretném, ha találna valakit”
Gyöngyi Vácon folytatta a munkáját, Csaba pedig Budapestre költözött, és belevetette magát az üzleti életbe.

– Voltak olyan időszakok, amikor elég ritkán találkoztunk, nyilván ez sem segítette a kapcsolatot. Most az üzleti élettel foglalkozom, és meglátjuk, mit hoz majd a jövő a magánélettel kapcsolatban. Egy biztos: Gyöngyivel úgy zártuk le, hogy jóban maradtunk – árulta el Csaba.

A volt feleség is örül, hogy barátságban váltak el, és azt mondta, ő is nyitott egy új kapcsolatra.

– Drukkolok Csabinak, és örülök, ha megtalálja az igazit – mondta Gyöngyi.

– És ez fordítva is igaz – vette át a szót az egykori férj. – Gyöngyi közel került hozzám, és szeretném, ha találna valakit maga mellé, akivel új fejezetet nyithatna az életében. Megérdemli, és biztos vagyok benne, hogy meg is lesz rá az esélye!

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap