Ilyet még nem láttál! Döbbenetes jelenetek zajlottak le a kamerák előtt - Őrjöngés, káromkodás és Magyar...

Ilyet még nem láttál! Döbbenetes jelenetek zajlottak le a kamerák előtt - Őrjöngés, káromkodás és Magyar...

-Hogy mer a templomba menni, polgármester úr? Nem szégyelli magát! - ezt üvöltözte Putnok Fideszes polgármesterének, Tamás Barnabásnak Magyar Péter. Aki a furgonját ezúttal egy templom előtt állította fel, hogy üvöltve beleköthessen az istentiszteletről kijövő emberekre. Még a templom újraszentelését is követelte üvöltve...
Az őt követő erőszakos alakulat tagjai is részt vettek a lincselésre emlékeztető támadásban és hangosan fújolva bíztatták Magyart.

A polgármester nem engedett a provokációnak, ő és a templomi menet szó nélkül, méltóságteljesen átsétált a Magyar által felhergelt emberek között, de az agresszívan üvöltő Magyar Péter nem állt le, folytatta a mocskolódást.
Fenyegetőzött, az előtte elhaladó templomi menetet végig trágár szavakkal becsmérelte.

Remélem újraszentelik majd ezt a templomot, szégyelljék magukat, ki való a guillotine alá polgármester úr? Most legyen bátor! Szégyelljék magukat mind, hogy ilyen embert követnek és templomba mennek.

Magyar hosszú perceken nem hagyta abba az ordibálást a putnoki templom előtt - írja a Ripost.

A Gyurcsány vezette baloldalra annyira jellemző, a hívő embereket elutasító gyűlölet volt tetten érhető Magyar Péter tombolásában.
Nem ez az első eset, hogy Magyar Péter nyilvánosan is agresszíven viselkedik. Közben egyre-msára szabályos üldözési mániára utaló szituációkba bonyolódik.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap