Ismét gyorshajtáson kapták a magyar sztárénekest - Nem akárhogy bukott le a zenész

Ismét gyorshajtáson kapták a magyar sztárénekest - Nem akárhogy bukott le a zenész

A népszerű zenésznél már korábban is előfordult, hogy nem tartotta be a közlekedési szabályokat, ám ezúttal lakott területen belül száguldozott.
Tavaly augusztusban mi is beszámoltunk arról, hogy L.L. Junior a közösségi oldalán mutatta meg egy videóban, hogyan hasít 100-zal a Petőfi hídon, mellette pedig egy másik autó, egy BMW haladt, amelyben G.w.M ült. Az ominózus videó miatt a rendőrség akkoriban eljárást indított, végül a megengedett sebesség túllépése miatt a két zenésszel szemben fejenként 90 ezer forint közigazgatási bírságot, valamint 6-6 közlekedési előéleti pontot szabott ki, míg a vezetés közben kézben tartott mobiltelefonnal való videózás miatt a jogszabályban rögzített húszezer forint pénzbírságot szabta ki, valamint három közlekedési előéleti pontot rögzített. Tehát G.w.M 90 ezres bírságot és 6 büntetőpontot, míg a videót készítő L.L. Junior 110 ezres bírságot és 9 büntetőpontot kapott.
A rapper ezúttal is magát buktatta le, amikor a minap az Instagram-oldalán megosztotta, hogy siet haza gyermekéhez – írja a Ripost. A szemfüles netezők azonnal kiszúrták, hogy L.L. Junior a megengedett sebesség duplájával hajtott, a képen ugyanis jól látszik, hogy a GPS-en villog az 50-es tábla, mellette viszont az, hogy a sofőr 99-cel hajt, ráadásul lakott területen belül. A korábbi események fényében a kommentelők közül sokan azt kérdezik, vajon miért van még jogosítványa a zenésznek.

A legújabb száguldozásról készült felvételt itt tudja megtekinteni:

l.l.junior megint büszkén vállalja , hogy szabálytalan.
byu/Feisty-Ad7030 intalk_hunfluencers
Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap