ITT a nem várt bejelentés! Leváltják Molnár Áront, helyett Istenes Bence indul a Sztárbox nemzetközi versenyén - DÖBBENETES az oka

ITT a nem várt bejelentés! Leváltják Molnár Áront, helyett Istenes Bence indul a Sztárbox nemzetközi versenyén - DÖBBENETES az oka

Nagyon úgy tűnik, hiába nyerte meg magabiztosan a Sztárboxban a saját súlycsoportját, Molnár Áronnak még várnia kell a nemzetközi karrierre, legalábbis, ami a szorítót illeti.
Megvannak a HELL BOXING KINGS nemzetközi bokszverseny celeb kategóriájának magyar résztvevői. Az 1 millió dollár (355 millió forint) összdíjazású ökölvívóverseny idén 10 ország legjobb bokszolóit keresi négy súlycsoportban és celeb-kategóriában. A győztesek 100 ezer dollárt (35,5 millió forint) kapnak súlycsoportonként.

A selejtezőkre idén júniusban kerül sor a DVTK Arénában, azután pedig a negyeddöntőket, az elődöntőket és a döntőt az RTL élőben közvetíti idén ősszel. A rendezvény fővédnöke, egyben a döntő sztárvendége Roy Jones JR. minden idők egyik legsikeresebb ökölvívója.
Hazánkat celeb kategóriában Brasch Bence, a Sztrábox nehézsúlyú bajnoka, Berki Mazsi, a Sztárbox női bajnoka és Istenes Bence képviseli. A versenyzők felkészülését a HELL ENERGY Promotion Kft. 15-15 millió forinttal segíti, ami igencsak szép összeg, ám akad, akinek ez sem volt elég jó ajánlat. Merthogy a Sztárboxban győzedelmeskedő Molnár Áronnal nem tudtak megállapodni a szervezők, ezért a ringben szintén kiválóan teljesítő Istenes Bence képviseli Magyarországot középsúlyban az 1 millió dollár összdíjazású nemzetközi bokszversenyen.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap