Lecsap az ítéletidő - Ezekre a megyékre már a riasztást is kiadták...Készülj

Lecsap az ítéletidő - Ezekre a megyékre már a riasztást is kiadták...Készülj

Vasárnap a déli, délutáni órákban az ország délnyugati felében néhol helyi zivatar kialakulhat. Zivatarra nagyobb esély a Dunántúl déli, illetve a nyugati határhoz közeli részén, továbbá a Dunántúl középső területein van.
Estétől azonban az alkalmazott kritériumokat elérő veszélyes időjárási esemény nem valószínű. Jelenleg Baranya, Bács-Kiskun, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala vármegyékben adták ki a figyelmeztetést.

Ezekre a megyékre adtak ki riasztást:


A napi előrejelzés szerint ország északkeleti felén kiderül az ég, de másutt is sok lesz a napsütés a gomoly-, illetve fátyolfelhők mellett. Hazánk délnyugati felén helyenként kialakulhat zápor, zivatar. Az északkeleti, északi szél a Dunától keletre több helyen megélénkül, északkeleten és zivatar környékén erős széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18, 24 fok között várható, északkeleten lesz a hűvösebb. Késő estére 12 és 18 fok közé hűl le a levegő.
Budapesten ma és holnap is sok napsütésre számíthatunk a kevés fátyol- és gomolyfelhő mellett. Éjszakára átmenetileg kiderül az ég. Csapadék nem várható. Az északkeleti, keleti szelet olykor élénk lökések kísérhetik.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap