Most jött! Tudtuk, hogy elérkezik ez a pillanat - ITT a megrázó bejelentés Karsai Dánielről

Most jött! Tudtuk, hogy elérkezik ez a pillanat - ITT a megrázó bejelentés Karsai Dánielről

Nagyon szomorú bejelentés érkezett Karsai Dánielről. Nem titok, hogy az ALS nagyon agresszíven támadja szervezetét, rohamtempóban romlott az állapota az elmúlt időszakban. Erről megrázó videókon keresztül is tájékoztatták a követőket, legutóbb például láthattuk, hogy más csak csövön keresztül tud enni. Beszélni már csak alig volt képes egy-egy szót.
Azóta sem állt meg a drasztikus folyamat.

– Dani már nem tud kikelni az ágyából és a beszéd is sajnos egyre nehezebben megy. Most először fordult elő velem az, hogy sokszor nem értettem a szavait, pedig nagyon próbáltam koncentrálni – nyilatkozta az ATV riportere, Török Réka a naphire.hu-nak.

Már csak egy héttel előre tervez Karsai Dániel Az is kiderült, hogy Karsai Dánielnek egyelőre Sulyok Tamás nem válaszolt a megkeresésére az eutanázia kérdésével kapcsolatban, de az alkotmányjogász a strasbourgi döntésben jobban bízik. A lap azt is írja, hogy Karsai Dániel már csak egy hétre előre tervez, és már mindent elrendezett nagyjából maga körül.
– A lehetőségekhez képest még mindig aránylag jól vagyok, de az nagyon bosszantó, hogy a kommunikációs képességem egyre rosszabbak. Nagy szó, ha ki tudok menni az utcára. A lényegre kell koncentrálni, hogy minél értelmesebben töltsem el a hátralévő időt – mondta a súlyos beteg Karsai Dániel Török Rékának.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap