Alföldi Róbert nagyon keményen kiosztotta Szentkirályi Alexandrát a visszalépés miatt

Alföldi Róbert nagyon keményen kiosztotta Szentkirályi Alexandrát a visszalépés miatt

„Ez gusztustalan” – Alföldi Róbert kendőzetlen véleménye Szentkirályi Alexandra “visszaléptetéséről” Nem tudta magában tartani az érzéseit Alföldi Róbert. Tegnap reggel érkezett a hír, mely szerint Szentkirályi Alexandra visszalép a főpolgármesterségért folytatott harcban. Lapunknak azt is elárulta a volt főpolgármester-jelölt, hogy miért döntött így, illetve hogyan érintette az aktivistáit a lépése. A döntésére Karácsony Gergely mellett az érintett Vitézy Dávid is reagált, de elmondták a véleményüket olyan, a politikai is közéleti témákban gyakran felszólaló ismert személyek is, mint Puzsér Róbert, vagy Kajdi Csaba.
Alföldi Róbert szerint az idei választás nem arról szól, hogy legyen-e háború: „Ezegyszerűen szemen szedett hazugság” – videó

Alföldi Róbert sem bírta magában tartani, mit gondol az esetről, és a hivatalos Facebook-oldalán fejtette ki bővebben az éles véleményét. Kemény kritikát intézett a kormány felé:
“…azért szerintem most minden szépen látszik… Nem a zöldpolitika, nem a lakhatás, nem a közlekedés fontos, hanem a hatalom. A hatalom megszerzése a bűnös városban, Budapesten is. Bármi áron! Meg merem kockáztatni, hogy ez gusztustalan. De legalább feketén-fehéren világos, hogy ki hova tartozik. Budapest szabad város: gúzsba kötve, de táncolt, küzdött és nem hagyta magát az elmúlt években, pedig a kormány amit lehet ellene tenni, azt megtette. És most még totál hülyének is néz minden budapestit ezzel a visszalepéssel! Ugye, mindenki látja, hogy mi itt a valóság?! Ugye, nem hagyjuk magunkat átverni?! Legyünk észnél vasárnap!” – szólított fel a színész.



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap