Ebben a pillanatban jött a hír a rákos beteg Katalin hercegnéről

Ebben a pillanatban jött a hír a rákos beteg Katalin hercegnéről

Így van most.

A rákkal küzdő Katalin hercegné állapotáról egyre több pletykát lehet hallani, azonban nemrég egy királyi szakértő elárulta az igazságot. Ő nemrég azt nyilatkozta, hogy Katalin nagyon nehezen viseli a kemoterápiás kezeléseket, egyre rosszabbul van tőle. Családja mellette áll, azonban egyre kimerültebb, hányingerrel és hányással küzd, és egyéb, kellemetlen mellékhatások is megnehezítik a mindennapjait. Úgy tűnik, hogy azonban ez már a múlté, ugyanis szervezete már sokkal jobban reagál a terápiára, amit Katie Nicholl királyi szakértő is megerősített.
Jobban tűri ezt a megelőző kemoterápiát. Azt hiszem, az elején nehéz volt neki. Ezek erős gyógyszerek, amiket szed, de már jobban tűri, és jobban van - mondta. Elárulta azt is, hogy Katalin ma már sokkal több időt tölt a szabadban, főleg gyerekei társaságában.
Június 15-én rendezik meg a Trooping the Colour, azaz a zászlós díszszemle eseményét, ami egy ünnepélyes szertartás, és a Brit Nemzetközösség ezredei rendeznek meg már a 17. század óta, a brit gyalogsági ezred hagyománya. A rendezvényre Katalin hercegné is hivatalos, de nem vesz részt sem a főpróbán, sem az eseményen. Ráadásul a királyi család egy közeli ismerőse megerősítette, hogy idén már egyáltalán nem lehet majd látni a hercegnét nyilvános szerepléseken.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap