Előkerült Lajcsi felesége! Döbbenetes a változás, és ahol lakik...

Előkerült Lajcsi felesége! Döbbenetes a változás, és ahol lakik...

Galambos Lajos feleségét, Bogit a per és a válás megtörte, jó ideig kerülte a nyilvánosságot. De most újra feltűnt, és láthatóan testileg-lelkileg is megint jól van végre

Galambos Boglárka legfrissebb kollekciójának bemutatója nagy feltűnést okozott a budapesti Fashion Streeten. Nemcsak a Galambos-lány ruhakölteményein ámult el a közönség, hanem azon is, hogy a tervező mellett feltűnt szerelme, a milliárdos üzletember Csipak Péter is. De még nagyobb meglepetést okozott, hogy ott volt Boglárka édesanyja, Bogi is, aki már hosszú évek óta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt. Így aztán mindenki ledöbbent, hogy most megjelent egy médianyilvános eseményen.
Bogi a volt férje közműlopási ügye óta teljesen visszavonult a nyilvánosságtól, de mér a bírósági tárgyalásokon is csak hátulról engedett fotót készíteni magáról. Lajos korábban elmondta lapunknak, hogy a hét évig húzódó közműlopási ügy miatt ment tönkre a házassága, ami mindkettőjüket összetörte testileg-lelkileg. Az asszony arca is megtört, lesoványodott, és lehetőség szerint mindenkivel kerülte a találkozást. Így Tata környékét is elkerülte, korábbi kedvenc helyein sem látták őt jó ideig.
Mos azonban büszkén pózolt lánya mellett, és láthatóan újra kivirult, ugyanolyan csinos, mint tíz évvel ezelőtt volt.

– Most lett ahhoz lelki ereje Boginak, hogy kiálljon a kamerák elé, hiszen a lányáról van szó, akire nagyon büszke. Korábbi nyilvános bemutatóira nem ment el, de rájött, hogy nem lehet bujkálva élni. Szerencsére összeszedte magát lelkileg is, és egy ideje ahhoz is van kedve, hogy újra törődjön magával. Borzalmasan nehéz évek vannak mögöttük. Mindenkinek nehéz volt, amikor volt férjét elítélték és meg kellett kezdenie a börtönbüntetését, de most már látják az alagút végét, hiszen pár hét múlva újra otthon lehet a családfő – meséli egy ismerősük, aki a médiában dolgozik.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap