Nagytakarítás a TV2-nél! Sorozatban válnak meg a csatorna arcaitól - Őket már biztos nem látjuk többet a képernyőn

Nagytakarítás a TV2-nél! Sorozatban válnak meg a csatorna arcaitól - Őket már biztos nem látjuk többet a képernyőn

Egymás után tűnnek el a TV2 képernyőjéről a csatorna meghatározó sztárjai. Az elmúlt egy évben féltucatnyi olyan híresség hagyta ott a Róna utcai televíziót, akik korábban a csatorna vezető műsoraiban játszottak kiemelt vagy akár főszerepet.

Mint azt a Blikk megírta, idén már nem látható majd a TV2 képernyőjén Köllő Babett, akinek ugyan a csatorna ajánlott feladatot, de úgy tudjuk, a színésznő nem vállalta azt, így ebben az évben nem láthatjuk egyetlen műsorban sem, noha hivatalosan nem távozott. Ám öt másik kiemelt arc – Majka, Pápai Joci, Tóth Andi, Szebeni István és Gelencsér Tímea – megtette ezt az elmúlt egy évben, amely miatt jogosan fogalmazódik meg a kérdés, vajon mi folyik a TV2-ben, hogy egymás után hagyják ott a ismert sztárok. Még úgy is meglepő a helyzet, hogy a többségük nem haraggal ment el, egyszerűen csak izgalmasabb lehetőségeket kaptak.
A nagy exodus tavaly nyáron kezdődött, amikor teljes titokban távozott a Tények című hírműsor egyik arca, Szebeni István, aki 2016 óta vezette a műsort.

„Már csak pár hét, aztán elmondhatom, hogy mi az új iránya az életemnek. Nagyon várom. Hónapok óta készülök rá, és bizakodó vagyok” – írta idén januárban a hivatalos oldalára az egykori híradós, akiről nem sokkal később kiderült, harcba szállt a ráckevei polgármesteri székért, ám a választáson alulmaradt.

Az év végén Majka távozása okozott sokkot: a rapper 16 év után hagyja ott a TV2-t, és visszaigazolt az RTL-hez, ahol a ValóVilág versenyzőjeként anno elkezdődött a karrierje.
– Alkotó emberként mindig új impulzusokra van szükségem, és most az RTL-nél látok garanciát arra, hogy olyan műsorokban szerepeljek, ahol a néző is jól szórakozik, de én is jól érezzem magam – magyarázta akkor Majka, akit a barátja, Pápai Joci is követett. A Megasztárban megismert énekes, akivel legutóbb a Sztárban sztár leszek! egymással vetekedő mestereiként szerepeltek, követte Majkát a konkurens csatornához.

Pár hete az is kiderült, hogy egy az utóbbi években a Sztárban sztárban feltűnő, a Dancing with the Starst megnyerő, valamint az előbbi műsor zsűritagjaként és a Hazatalász című sorozat színésznőjeként is bizonyító Tóth Andi sem a TV2-n tér vissza a képernyőre. Ugyan egymás után kapta a lehetőségeket, ám a színpadtól visszavonult Andi úgy döntött, az RTL-en folytatja tévés karrierjét, s Majka mellett ő is az X-Faktor mentora lesz.

Hasonló döntést hozott Gelencsér Tímea is, aki szintén a konkurenciához igazolt.

– Régóta vágytam már új kihívásra a szakmában, és titkon mindig azt kívántam, hogy élő műsort vezethessek – nyilatkozta a műsorvezető, amikor kiderült, hogy ő lesz a Hell Boxing Kings nemzetközi bokszverseny női műsorvezetője. Ő a TV2-nél hiába vágyott hasonlóra, az online riporteri szerepkörből nem tudott kilépni.

Persze, azt sem szabad elfelejteni, hogy nagy igazolás is történt: tavasszal derült ki, hogy Szabó Zsófi visszatér a TV2-höz, s a Mokka műsorvezetése mellett a TV2 Klub nagykövete lett.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap