Elvitték a rendőrök Gáspár Győzőt - Bajba került...EZ még tőle is durva...ÍME a részletek

Elvitték a rendőrök Gáspár Győzőt - Bajba került...EZ még tőle is durva...ÍME a részletek

Köztudott, hogy a Gáspár családnak salgótarjáni házukon kívül Budapesten is van egy lakása az egyik XIV. kerületi lakóparkban. Az egyik ottani szomszéduk kereste fel lapunkat, hogy beszámoljon arról, milyen botrányt okozott Győző és barátai néhány napja.
– Már órákkal előtte láttuk, hogy mennyi vendég érkezik Győzőék lakásához. Ott volt többek között Baukó Éva és a Power of Loveban szereplő Imre is. Jöttek zenészek is és hatalmas bulit csaptak. Nem tudom mit ünnepelhettek, de tőlük zengett az egész ház. A lakók nagyon bosszúsak voltak – mesélte a szomszéd, aki elárulta, Gáspárék egy idő után az utcán folytatták a bulit. – Arra lettünk figyelmesek, hogy már a lakópark udvarán vonul a tömeg a zenészekkel együtt. Aztán kis idő múlva megérkezett egy rendőrautó két egyenruhással, majd rövid beszélgetés után beültették Győzőt az autóba és elhajtottak vele. Én azt gondolom, valamelyik szomszéd hívhatta ki őket csendháborítás miatt.
Kerestük a a Gáspár családot, ám nem kívántak nyilatkozni a témában. A rendőrséghez fordultunk, hogy érdeklődjünk, pontosan mi történt.

"Megkeresésére tájékoztatjuk, hogy az Ön által megadott szempontok alapján rendőri intézkedést nem találtunk" – válaszolta kérdésünkre BRFK Kommunikációs Osztálya.

De akkor mégis mi történhetett?

Információink szerint a napokban kezdték el forgatni a TV2-n ősszel látható Gáspárék című realityműsort, melyről áprilisban elsőként lapunk számolt be.

Lehetséges, hogy a show miatt történt minden?

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap