Felfoghatatlan veszteség! Újabb legenda távozott az éjjel az élők sorából - Sosem feledjük

Felfoghatatlan veszteség! Újabb legenda távozott az éjjel az élők sorából - Sosem feledjük

Szomorú hírről érkezett bejelentés: 90 éves korában elhunyt Bill Cobbs hollywoodi színész, akit leginkább a Több mint testőr című filmből ismerhetett a közönség. A színész halálát a testvére, Thomas Cobbs erősítette meg egy Facebook-bejegyzésben.
Bill Cobbs 90 éves korában hunyta le örökre a szemét / Fotó: Unsplash.com (illusztráció) Szomorúan osztjuk meg Bill Cobbs halálát: június 25-én, kedden, Bill békésen hunyt el kaliforniai otthonában. Egy szeretett partner volt, nagytestvér, nagybácsi, bérszülő, keresztapa és barát. Bill nemrég még boldogan ünnepelte meg a 90. születésnapját a szeretteivel körülvéve. Családként az vigasztal minket, hogy Bill most békét és örök nyugalmat talált Mennyei Atyjánál. Ebben a nehéz időszakban kérjük az imáitokat és a bátorításaitokat!

- olvasható a szívszorító posztban.


A néhai színész a Több mint testőr mellett a New Jack City és az Éjszaka a múzeumban játszott szerepeiről vált ismertté. A hollywoodi karrier előtt Bill Cobbs nyolc évig szolgált radartechnikusként az amerikai légierőnél, majd később otthagyta az irodai munkáját az IBM-nél, és New Yorkba költözött, hogy valóra váltsa az álmát, és színész legyen. A halála a szerettei mellett a rajongókat is mélyen lesújtotta.

Rendkívül jó színész volt, a hangja is figyelemre méltó volt. Nyugodj békében, Bill, 90 év nagyon hosszú idő ezen a földön
- tisztelgett Bill Cobbs emléke előtt az egyik rajongó X-en (korábban Twitter), a Mirror beszámolója szerint.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap