Magyar fényképpel bizonyította az igazát! EZZEL mindenki száját befogja...ÍME a fotó

Magyar fényképpel bizonyította az igazát! EZZEL mindenki száját befogja...ÍME a fotó

Magyar Péter Instagram-sztoriban kirakta az oldalára a drogtesztjének eredményét – vette észre a Propeller.hu. Kábítószert nem találtak a vérében, de koffeint igen.
A portál felidézi, hogy a választások előtt pár nappal a Tisza párt alelnöke a Facebookon közölte, hogy túl van a drogteszten. Akkor azt írta: véleménye szerint a politikusokat is megilleti a magánélethez való jog, így ő nem fog mások magánéletével kapcsolatban semmilyen információt nyilvánosságra hozni, „még akkor sem, ha a Fidesz ócska, aljas, hazug propagandájának természetesen senki magánélete nem szent” – tette hozzá.
Az Instagramra feltöltött dokumentumok alapján vér- és vizeletmintát is vettek Magyar Pétertől. A vizeletmintából kiderült, hogy sem opiát, sem kokain, sem marihuana, se matedon és más drog sem volt a szervezetben.

Se drogok, se gyógyszerek nyoma nem volt kimutatható.


A vérmintát is elemezték: az igazságügyi toxikológiai vélemény alapján Magyar Péter teljesen szermentes volt, gyógyszerek, kábító – és pszichotrop szerek tekintetében negatív, csupán koffein volt kimutatható nála.


Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap