Fény derült a féltve őrzött titokra! Ő Korda György eltitkolt gyermeke - ETTŐL garantáltan padlót fogsz, pedig ez az igazság

Fény derült a féltve őrzött titokra! Ő Korda György eltitkolt gyermeke - ETTŐL garantáltan padlót fogsz, pedig ez az igazság

Korda György élő legenda, aki több mint 65 éve sikert sikerre halmoz. A januárban a 85. születésnapját ünneplő előadóművész az utóbbi években talán még népszerűbb, mint valaha, tavaly a fiatalok egyik legnépszerűbb koncerthelyszínén csinált telt házas bulit, tévéműsorok ünnepelt sztárja. Ám a mindig mosolygós énekes szívében hatalmas fájdalom is van, a negyvenes évei közepén járó lányával lassan évtizedek óta nincs semmilyen kapcsolata. Pedig Judit már unokákkal is megajándékozta, de az énekes nem ismerheti őket. Korda György éppen ezért ritkán nyilatkozik életének erről a fájdalmas pontjáról. A Húzós legújabb podcastadásában – amely péntek estétől lesz látható az ATV YouTube-csatornáján – Rónai Egon kérdésére azonban szomorúan, a könnyeit nyelve röviden kitért erre a témára.
– Ő Torontóban él, ott van a családja – kezdte Korda György, aki ezek után meglepő kijelentést tett.

Három unokám van, de nem ismerem őket

– árulta el az énekes, akinek fogalma sincs, hogy lánya gyermekei vajon tisztában vannak-e azzal, a nagypapájuk kicsoda.

– Nem tudom, az anyjuk mennyit mond el rólam – sóhajtott Korda, akinek szavaiból kitűnt, sajnálja, hogy ennyire eltávolodott egyetlen gyermekétől.

Ez így alakult, lehet, hogy ez egy kudarc az életemben, nem tudom. Kétféle érzés van bennem, mert egy kapcsolatnál mindig két ember a hibás. Lehet, hogy én vagyok a hibás, lehet, ő. De az élet hozta így, 15 ezer kilométer távolság pedig mindig sok

– magyarázta az énekes, aki a Blikk megkeresésére azért azt is hozzátette, neki olyan mély és szoros kapcsolata volt a saját szüleivel, hogy nehezen tudja megmagyarázni Judit azon döntését, hogy egyáltalán nem kívánja tartani a kapcsolatot az apjával.
– Én 40 év után sem tudom elengedni az édesapámat, akivel olyan mély kapcsolatom volt az, hogy ha egy napig véletlenül nem beszéltünk, akkor idegbeteg voltam. Én bizony 2012-től 2015-ig három súlyos betegségen estem át, és lehet, hogy mindketten hibásak vagyunk abban Judittal, hogy ez a kapcsolat semmilyen, de ha a vér szava megszólalt volna, akkor legalább ebben az időszakban egy telefont kaphattam volna – szomorodott el a népszerű előadó, akit több mint 40 évvel ezelőtt szinte sokként ért, hogy született egy lánya.

Judit édesanyja Kiss Kati táncdalénekesnő, akivel nem volt hosszú életű a szerelme, így Korda György 1980-ban egy hosszabb tengerentúli fellépésről hazaérve szembesült azzal, hogy van egy négy hónapos lánya. Az énekes és az életébe ebben az időszakban belépő Balázs Klári ugyan tartotta a kapcsolatot Korda lányával, anyagilag is támogatták, közel húsz éve az apa-lánya viszony halványulni kezdett, majd teljesen megszakadt, és bár a Blikk információi szerint Judit a Torontóba költözése óta is rendszeresen jár Magyarországra, az apjával egyetlenegy alkalommal sem találkozott és az unokáiról sem mond neki semmit.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap